[]

C.Ronaldo yarın oynayacak mı ?

almanya kazanır'a 80 tl basmayı düşünüyorum.




 
bence basma. ilk maçlar hep belli olmaz. kaldı ki portekiz fena değil. cr ve nani gününde olursa gollü beraberlik muhtemel. biliyorsundur reus da yok. bence almanya'ya çok da güvenmek için bi sebep yok. yenmesi şart olsa yener ama şart da değil.


  • esas itibariyle  (16.06.14 00:41:19) 
ronaldo gibi 3 adam da oynasa portekiz yenemez.
almanya dediğin takım insan dışı oynuyor.

  • yapma volkan  (16.06.14 00:56:18) 
şu an afiyette cristiano bey. bento bir çılgınlık yapıp yedek bekletmezse, oynayacak. oynayabilir durumda yani bi' problem yok.

ben de tüm kasayı almanya'ya basmayı düşünüyorum. portekiz hayatımda gördüğüm en abartılmış milli takımlardan biri son 2-3 yılda. bu maçın motivasyonu muhakkak çok farklı olacaktır ama azerbaycan, kuzey irlanda, lüksemburg, güney kıbrıs gibi takımlara karşı bile oyunuyla "helal lan" dedirtemeyen bir takım, açılışta da kapanışta da brezilya'da da almanya'ya diş geçiremez bence.

beklendiği kadar keyifli, gollü bir maç beklemiyorum ama açıkçası, içimden 2-0 almanya geçiyo. kazanır almanlar. yiyosa kazanmasınlar. ne var ne yok basıyoruz.
  • pescador  (16.06.14 00:59:38) 
ilk maçlar basmak için sakat. uruguay'e güvendik, herkesi yatırdı. ispanya herkesi şaşırttı. almanya'nın şahane oynayacağından emin miyiz ki? ciddi bir forvet sıkıntıları var.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.06.14 01:19:36 ~ 01:20:17) 
almanya sürpriz yapmaz. yapma volkan'ın da dediği gibi sahada 3 ronaldo olsa da farketmez. almanya portekiz'e nefes bile aldırmayacaıktır muhtemelen. ronaldo maçı yarak-kürek mesafelerden 2-3 şut ile tamamlar, başka da topla oynayamaz.

handikaplı almanya'ya bas. tutmazsa gel nickaltıma döşe.
  • lord of the cakars  (16.06.14 01:26:03) 
@hayley, ben uruguay'a güvenmedim hatta duyuruda da yazmıştım soran birisi için. aynı şekilde, ispanyollara da güvenmiyordum. yani muhakkak güvenip yatan çok kişi oldu ama bu maçlar o kadar garanti değildi bana kalırsa...

almanya için durum daha farklı. bence sürpriz olmayacak bunda. olursa şaşırır mıyım? hayır. ama alamanların portekiz'e puan vermesi... yok yok, bence olmaz.
  • pescador  (16.06.14 01:35:20) 
evet o duyuruyu hatırlıyorum. uruguay için nedense kupa öncesi öyle bir izlenim bırakılmıştı. almanya daha çok sistem takımı. ne oynayıp oynamayacağı az çok belli. portekiz'in genel olarak ronaldo oynasa bile balon olduğunu düşünüyorum ama oynadıkları futbolu izlemeden de iddaa oynamak istemedim. daha doğrusu yüklü miktarda girmek istemedim. yoksa almanya 3-0 alıra 2 tl oynadım.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (16.06.14 01:45:09) 
saygılar.


  • lord of the cakars  (16.06.14 20:59:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.