[]

Aşırı kafa kaşıntısı

2 günde bir banyo yapan (1 gün yapıp 1 gün yapmıyorum) biri olduğum halde son 1 aydır kafamın arka kısmı aşırı derecede kaşınıyor. zaman zaman kanadığı bile oluyor kaşımaktan. Kullandığım bir ilaç yok, sağlıklıyım. neden olabilir?




 
Benim çimlerle haşır neşir vakit geçirdiğim günler olur, bazen 1 banyo bile paklamaz. O minik yaratıklar olabilir. Gün içinde yeşile yakın olduğun anları düşün?


  • sadegazoz  (15.06.14 16:30:24) 
dermatit olabilir cildiyeciye görünmen lazım.


  • ghaash  (15.06.14 16:31:40) 
Bit olabilir? Inanin temizlikle-pislikle alakasi yok. Nereden kapacaginiz belli olmaz. Kazik kadar halimle iki sene once bitlendim mesela ilkokul cocugu gibi :(


  • kerbeee  (15.06.14 16:32:45) 
@zikardo yok.

@sadegazoz evden çıkmıyorum.

@ghaash evet böyle birşey düşündüm bende. ilk defa oluyor böyle birşey ama bu hastalığın kronik olduğu söylenmiş. belki de basit birşeydir, çabuk geçer. teşekkürler herkese.

edit: bit değildir ya, dediğim gibi evden çıkmıyorum ki doğru düzgün bit olsun. zaten olsaydı da görünürdü, anneme baktırdım kızarmış falan dedi.
  • neil manke  (15.06.14 16:33:42 ~ 16:34:58) 
Sampuan alerjisi olabilir.


  • instant crush  (15.06.14 17:32:59) 
Dermatit gibi duruyor. Bir tür egzama.


  • misirkalyonigne  (15.06.14 20:43:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.