[]

Cafelerde ki nargilenin renkli olması

Arkadaşlar merhaba, benim sorum gayet açık aslında, bazı cafeler de özellikle (bkz: big mammas) adlı mekanda ki nargilelerin bir çoğu rengarenk, rengarenk dediğim, nargilenin suyu renkli. duman falan renkli değil, bu işin sırrı nedir? evimde nargile var,ne katılıyor da renkli oluyor o su? birde o suyun renkli olması, içerken aromayı değiştirir,güzelleştirir mi ? (bana güzelleştiriyor gibi geliyor ). suyun içine katılan şey her neyse nereden alabilirim. (istanbul )




 
Gıda boyası olabilir mi?

Mısır'da nargilelerin altına absolut takıyorlar mesela bazen kokteyl koyuyorlar renkli oluyor.
  • colorwithnotexist  (15.06.14 01:31:06) 
sütlü nargile falan da var. aromayı güzelleştiriyor diyorlar.

edit: redbull koyanlar da var ama çok dandik oluyor bence, hatta elmalı nargilenin tütününü lüle yerine (lüleydi galba onun adı) elma'nın içine koyup servis edenler de var. çok değişik fanteziler var.
  • eksi sozlukte eksiyen adam  (15.06.14 01:52:25 ~ 01:57:32) 
  • kara_sinek  (15.06.14 02:09:02) 
meyve suyu, sut, ice tea, surup falan koyuyorlar.


  • crucio  (15.06.14 03:15:24) 
sanırım kokteyl şurubu renkler aynı kokteyl şurubu gibi oluyor


  • kemal ulas barmanbek  (15.06.14 14:31:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.