[]

en sevilen türkü - türkücü anketi.

evet biliyorum çok dandik bir başlık oldu ama aklıma daha yaratıcı bir şey gelmedi.

ben şahsen türkü severim, türkü kültürüm de fena değildir ama şöyle oturup 2-3 saat türkü dinleyeyim desem aklıma doğru düzgün bir şey gelmez. o nedenle lafı fazla uzatmadan şöyle erkan oğur, ahmet aslan, cengiz özkan tadında müzisyenlerden sevdiğiniz türküleri paylaşırsanız sevinirim. tikler daha sonra gelecek. teşekkürler şimdiden.


 
grup abdal. ama haluk tolga olan değil.


  • dinsiz adam  (14.06.14 22:20:06) 
Erkan Oğur - Pencereden kar geliyor,zahit şaraba eyle ihtiram
Ahmet Aslan - Tanımadığım Ten
Abdal - Ervah-ı Ezelde

aklıma ilk gelenler bunlar

Edit: Ruhi Su - Drama köprüsü
  • boreas  (14.06.14 22:23:20 ~ 22:30:11) 
hocam senin aradığın kriterlere uyar mı bilmiyorum ama ben bunu çok severim...
Selanik Türküsüdür, Ekrem Düzgünoğlu da çok güzel söylemiştir...
www.youtube.com
  • livaneli kadir  (14.06.14 22:27:43) 
erkan oğur, cengiz özkan falan seviyosan tam olarak türkü denir mi bilmiyorum ama erdem ergünün yek ahenk albümünü 2 kere dinle dinlemediysen, beğenmezsen gel küfret, kabulümdür.

ilkay akkaya-nasıl yar diyeyim, yazımı kışa çevirdin, ah sensiz
mustafa özarslan- bir ay doğar

onun dışında özer özele bak biraz buyur bu da benden gelsin
www.youtube.com
  • bir garip seyyah  (14.06.14 22:42:51) 
Türkü kültürüm yoktur, pek de sevmem. Lakin sevgilim aaa olmaz öyle Neşet Ertaş seveceksin dediydi. Türkülerini bilemiyorum fakat; Neşet Ertaş diyorum.


  • teoridefeminist pratiktegeysa  (14.06.14 22:51:21) 
minor empire dinle biraz farklılık olur hoş olur.


  • kablelvuku  (14.06.14 23:37:49) 
  • woodstockchild  (15.06.14 00:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.