[]

Groningen ev fiyatları, hayvan götürme vs.

Selam turuncular,

Doktora için Groningen'e gitme ihtimalim var, haftaya belli olacak. Gidersem danışmanlığımı yapacak hoca da "Yavaştan ev bakmaya başla" ayarında konuştu. Ben de ev bakıyorum.

Şimdi, benim 3 tane de kedim var, bunlar da gelecek benimle. O yüzden kalacağım evin studio veya 1+1 daire olması lazım. En kolay nasıl ev buluruz? Kamernet'e falan bakıyorum ama var mı başka yerler böyle? Ev arkadaşı olayına hem prensip olarak hem de kediler sebebiyle karşıyım.

Kiranın ağzıma gireceğini hesap etsem de gülü seven dikenine katlanır diyorum. 700€'ya kadar çıkabilirim gibi kira için. Az mı bu miktar? Bir de housingoffice'e söylesem bana böyle bir yer bulabilirler mi?

Şimdiden çok sağolun

 
housing office'e söyle ama kedilerle yer bulamazlar diye tahmin ediyorum onlar yurttan yer ayarlar sanki.
700 yeterli ama faturalar dahil mi değil mi ona dikkat et. genelde 300-600 civarında oda veya yurt odası kiraları.
üniversitenin facebook grubu, groningen housing gibi gruplar varsa oralara bak, sürekli ilan düşer.
  • lily briscoe  (14.06.14 18:52:18) 
Housing office intermediary olarak private sector'den ev buluyomuş ama kedilerle bana o fiyatta ev bulabilirler mi onu bilemedim.


  • alicia dominica  (14.06.14 19:18:42) 
daire kiralıyorsan kira kontratında hayvan beslenemez gibi bir ibare yoksa kedilerden hiç kimseye bahsetmene gerek yok.
yurt odasında hayvana izin çıkmaz zaten tahminimce.

  • lily briscoe  (14.06.14 19:25:16 ~ 19:26:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.