[]

General Mobile Discovery mi Samsung Galaxy Win mi?

Merhabalar öncelikle ^^
Telefon almam lazım ve buna ayırabilecek çok büyük bi bütçem yok. Uzun araştırmalar sonucu bu ikisi arasında kararsız kaldım -Hadi itiraf edeyim zaten bütçemle çok da fazla bi seçeneğim yoktu.- Discovery kullanan çok fazla insan tanıyorum artı hakkında çok şey okudum -servise çok fazla gidip gelmesiyle ilgili şikayetler dahil- ama Winle ilgili çok fazla yorum bulamadım. Win alma taraftarıyım ancak Discovery de aklımı karıştırmıyor değil. Sizce hangisini almalıyım?



 
Bu çok ikna ediciydi gerçekten. Tamam zaten farklarını biliyordum da böyle görünce... Oraya bakarsak ben de kesinlikle Discovery diyorum sanırım. Teşekkürler.


  • loverdose  (14.06.14 17:03:02) 
ikisinin arasinda kaldiysan discovery derim.


  • fakyoras  (14.06.14 17:05:47) 
discovery

ayrıca lumia lara da bakabilirsin. ben note 3 kullanıyorum ama öyle aman aman yaptığım bir şey yok. yani çok fazla uygulamaya ihtiyacım yok. internet whasttap skype gibi popüler uygulamaları kullanıyorum. onlar nokiada da var. şimdi nokia alsam da olurmuş diyorum.
  • raskolnikov2  (14.06.14 18:08:16) 
discovery kullanıcısıyım çok memnunum. 1 senedir hiç problem yaşatmadı. en kronik şarj girişi sorunu bile olmadı.


  • xenophobe  (14.06.14 18:56:07 ~ 18:56:16) 
evet gm discovery kağıt üzerinde daha iyi telefon ama markaya güvenemediğimden bende galaxy win aldım... günlük ihtiyaçlarımı karşılıyor; telefonu çok nadir oyun/resim/video için kullanırım... ağırlıklı olarak mail, internet, navigasyon için kullandığımdan gm'ye oranla daha zayıf donanımı benim için sorun teşkil etmiyor...


  • mortar  (14.06.14 20:09:09) 
Hepinize teşekkürler cevaplarınız için :)

@raskolnikov2 Nokia düşünmüyorum açıkçası hele Lumia hiç düşünmüyorum ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama şimdi çekici gelmiyorlar hiç :/ Ben de o tarz programlar kullanıcam en fazla ama dediğim gibi, nokia ı-ıh.

@xenophobe bunları duymak çok güzel içim rahatlıyor valla. Elektronikten yana hiç şanslı bir insan olmadım belki bu kez güzel olur her şey :D

@mortar benim de en çok aklıma takılan kısım markası zaten. Yoksa bu tarz bir kıyaslamaya bile girmezdim en baştan ama sanırım benim için Discovery daha iyi bir seçim olacak.
  • loverdose  (15.06.14 01:02:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.