[]

Mardin eşbaşkanı

Demişki apo çıkmazda kalıcı barış sağlanamaz.



Bunu okuduğunda bi ben değilimdir heralde deliren sinirlenen?

Er geç hükümet değişmedikçe apo çıkacak.
Sanki yine katletmicek kürdistan kurcam diye insanları dimi?
Zaten imrali da bi eli yağda diğer eli balda benden iyi yaşıyor


Ay delireceğim

 
Ya arkadaş sene oldu 2014, hala 20 yıl öncesinin sığ milliyetçi bakış açıları, argümanları, tek taraflı, perspektiften yoksun retorikleri.

Gençler şunu anlayın artık, böyle bakarak hiçbir şeyi çözemezsiniz.Biraz okuyun, araştırın, neymiş bu kürt sorunu, nasıl çıkmış, neden bu hale gelmiş, Apo bu işin neresindedir, neresinde değildir biraz anlayın lan, kafanıza pompalanan bu milliyetçi retorikten bir çıkın yahu.
  • fengari  (14.06.14 15:59:01) 
  • makineci  (14.06.14 16:28:10) 
ben de senin gibiyim. bir de üzerine boş boş konuşan ve bu şerefsizlere destek veren haysiyetsiz vatan hainlerini görünce daha da deliriyorum. o yüzden gazete okumayı bıraktım. sadece arada haberlere falan bakıyorum. booşver rahat ol. her şey olacağına varır. bizden artık bi halt olmaz.


  • mornie  (14.06.14 16:45:47) 
yalnız değilsin, vatanını seven herkes durumdan rahatsız arada kürtçü bebeler çıkıp süreç müreç diye konuşuyor ama boş. bu adam terörist ve en iyi ihtimalle hapiste çürümesi lazım

bu adamı ciddiye alıp peşinden giden, muhatap kabul edip aynı masaya oturan ne kadar insan varsa hepsine kafam girsin.
bu şerefsizden çözüm bekleyenlere şunu soruyorum
terörist başı bebek katili orospu çocuğu hapse girene kadar dışarıdaydı da ne oldu, neyi çözdü?

şu adamı asmayıp sevdalısı köpekleri konuşturuyorlar ya yazıklar olsun.
  • azizakin  (14.06.14 16:59:35) 
Hahaha vatan hainiymiş. Hadi len ordan. Hepinizin toplamından daha yararlı işler yapıyorum ben bu ülkeye. Lisede öğretilen tarih bilgisinin üstüne 2 kelime koyamamış adam gelmiş vatan sevgisi pazarlıyor.

Birader nedir kürt sorunu? Nasıl çıktı bu hikaye? Nasıl bu kadar büyüdü? Bundan kim faydalanıyor? TSK'nın yeri nedir bu olayda? Cumhuriyetten bu yana türk hükümetlerinin yeri? Apo denilen zat bir gün uyanıp kendi kendine mi getirdi bu olayı buraya? Bunların hiçbirini bilmeden ve daha da fenası öğrenmek için hiçbir çaba sarf etmeyen insanlar olarak kimseye vatanı ne kadar seveceğini söylemek haddiniz değil. Şu ülkeye en büyük zararı aklını kullanmaya kıyamayan sizin gibi insanlar veriyor.
  • fengari  (14.06.14 17:02:12) 
fengari lütfen bizi aydınlat. bu olaylar, birbirimize girmemiz, askerimizin ve vatandaşımızın zarar görmesi kimi işine geliyor?
madem biz bilmiyoruz, anlat bakalım.

  • mornie  (14.06.14 20:45:35) 
bu kürtçülerde gram akıl yok... bütün bir topluluğun hakkını hukukunu bir kişinin özgürlüğüne bağlıyorsa, bağlayan o adamların hepsi sığırdır.
ulan ben lider olsam çakmışım hapsini benim yandaşlarım huzurlu olsunlar yeter derim... kendim çıkmışım çıkmamışım umrumda olmaz...
fakat kürtçülerin ki şımarıklık... lise tarihini okuyanlar da bilir ki bu tip şımarıklıklar hep hüsranla sonuçlanmış ellerinde olanı da kaybetmişlerdir...
  • inanmazsan inanma  (14.06.14 20:57:36 ~ 20:58:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.