[]

balayında dubrovnik

merhaba,

balayında dubrovnik'e gitmeyi düşünüyoruz Ağustos ayında, tur tercihi yapmak abes mi olur? kendi planımızı yapmak daha masraflı ve vize alım yüzünden sorunlu görünüyor.

Tur tamamsa önerebileceğiniz tur firması var mıdır?

 
Kesinlikle turla gitmeyin, cok boktan oluyor, bir sey anlamiyorsunuz. Ha baktiniz ucak biletini falan daha ucuza getiriyorlar, tur alin, bagimsiz gezin kim ne diyecek?


  • Nohut Bey  (14.06.14 12:58:23) 
Hırvatistan vizesiz değil miydi


  • blossom  (14.06.14 13:03:09) 
yaşlı değilseniz veya sakat bir yere gitmiyorsanız turla gitmeyi önermiyorum. sırf gezilecek yerler listesinden bir şehri daha silmek için oraya gelmişsin gibi oluyor. eğer uçak biletleri nedeniyle daha ucuz bir alternatif bulamazsanız nohut bey'in dediğini yapın. çok ilginizi çeken bir şey olmadıkça turların ayarladıkları ekstralara katılmayın, para tuzağı oluyor. sightseeing yaptırırlar. ona katılıp gerisini kendiniz halledebilirsiniz.


  • hayley williams ile evlenecek genc  (14.06.14 13:11:36 ~ 13:13:31) 
Pahalı olur orası. Kotor daha güzel ve ucuz. Kotora da bakın derim.


  • gonul_isleri  (14.06.14 13:12:58) 
telefonuna stay uygulamasını yükle öyle git.


  • basond  (14.06.14 14:00:19) 
Benim de önerim turla gitmemeniz, turlar başta çok ucuz gözüküyorlar ama sonra bir ton ekstra çıkarıyorlar. Yaptıkları ekstra gezilere de siz bireysel olarak gitseniz çok daha ucuza gidersiniz. Dubrovnik için değil de genel olarak konuşuyorum, ucuz gözüken turların ayarladıkları oteller filan da şehir merkezine genelde uzak oluyor.


  • dust in the wind  (14.06.14 14:15:20) 
bazen gerçekten uygun tur fırsatları olabiliyor. konaklama + uçuşundan faydalanıp -söylendiği gibi- kendiniz gezerseniz yani.
ancak ağustos ayında ve sadece dubrovnik diyorsanız, bireysel gitmenizde fayda var.

vize korkutmasın, niye sorunlu olsun vize almak?


bir de otel tavsiyesinde bulunayım, ben burada kalmıştım: www.hotelpetka.hr f/p oranı gayet düşüktü ama sezonda gitmedim, sezonda biraz pahalı tarafa kayabilir belki.

dubrovnik şahane bir yer balayı geçirmek için.
  • icemint  (14.06.14 14:41:17) 
turla gitmeyin derim. dubrovnik cok guzel. tek gidiniz efenim. yerel ulasimi icin otobusler gayet yeterli, otobus garinda indikten sonra ulasim kolay, kale icine dogru.
gezilecek yerleri guzel. surlarinda tur atmak manzarayi izlemek guzel.
kale icinin yaninda bir kale falan var.
daga teleferikle cikilabilir.
bu arada kale icinde kalacaksaniz oraya arac girmiyor, cok fazla bavul almayin derim yaniniza.
iyi tatiller
  • jedilance  (14.06.14 17:10:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.