[]

kış uykusu

izleyen var mı? nasıl buldunuz? sözlükte pek konuşulmamış sanki.




 
o oyuncu kadrosuna yazık olmuş.

Pek dandik
  • efrasiyab87  (14.06.14 12:34:47) 
Ya ben o kadar konustum ya sozlukte? :(

Tek kelimeyle muhtesem film olmus. Su film icin "dandik" diyecek insanlari da ciddiye bile alma hic.
  • burasi ne garip bir yer  (14.06.14 13:40:10) 
torrente düşsün hele. o zaman yorumlar artar.


  • sutlu nescafe  (14.06.14 13:48:38) 
kış uykusu için sözlük ve duyuruyu mu kıstas alacaksın

:) ne güzel hayat.
  • mea maxima culpa  (14.06.14 14:01:48) 
@mea maxima culpa hayır ondan değil de sözlükte genellikle böyle filmler konuşulur. sol frame'de görmeyince merak ettim.


  • geberix  (14.06.14 14:04:32) 
sözlüğün yaş ortalaması nuri bilge ceylan'ın çocuğunun yaşına yakın. ortaokulda bir çocuğu var benim bildiğim. ne anlasın onlar nuri bilge'den?

hatta burada da bahsetmişler. çocuk recep ivedik'e gitmek istemiş nbc de götürmüş çocuğu :)

kelebekgaleri.hurriyet.com.tr
  • mea maxima culpa  (14.06.14 14:15:15) 
Ben kış masalı sandım yahu bu arada, russell crowe, will smith etc.
Nuri Bilge Ceyahnınkisini bilmiyorum izlemedim.

  • efrasiyab87  (14.06.14 15:34:33) 
ha-ri-ka ötesi. tek kusuru melisa sözen idi. bu kadar harika bir filme böyle oyunculuk gitmemiş. keşke biraz haluk bilginer ile demet akbağ'ı izleseymiş.

bu filme dandik diyen insanlar bana şaka geliyor. rant için bunu yapıyorlar gibi geliyor. bu filme dandik demek için ya ilk defa nbc filmi izlemiş olmak gerekiyor ya da ilk defa nbc filmi izlemiş olmak gerekiyor. başka bir ihtimal yok. ha bir de prim olayı tabii.

insanlar aksiyon bekliyor, sosyal mesaj bekliyor; nbc'ye bok atıyor. arkadaş bir sor bakayım adam o tarz filmler mi çekiyor? kısa filmi dahil bütün filmlerini izledim. semih kaplanoğlu, zeki demirkubuz, reha erdem vs. yönetmenlerin bütün filmlerini izledim. özellikle. izlediğim filmler arasında en mükemmeli buydu sanırım.

hele haluk bilginer ve demet akbağ arasındaki o diyaloglar. o yarım saatlik tirat. demet akbağ'ın "güzel tirat" diyerek bitirdiği... inanılmaz bir şeydi. film 3.16 sürdü 5x3.16 olsaydı sıkılmadan izlerdim. doyamadım diyebilirim.


yarısında çıkan bir güruh vardı. önyargılı bir insan değilim fakat o insanların ilk defa nbc filmi izlediğinden adım gibi eminim. filme sosyal mecralarda prim yapmak için gittiklerinden de eminim.

sanki esaretin bedeli izliyorlar. "pes etme", "kimseye sır verme", "hehehe". bu mudur yani? her şey bu kadar açık olmak zorunda mı?

sosyal mesajları(!) tiratlara o kadar iyi yedirmişler ki, inanılır gibi değil. nejat işler ufacık rolünde terör estirdi. hakeza nadir sarıbacak'ta öyle. melisa sözen hariç herkes iyiydi filmde. melisa sözen'in bu kalibredeki bir filme ayak uydurabilmesi için çok yol katetmesi gerekiyor.

kitap okur gibi film izledim diyebilirim. "çehov etkisi" bariz belli oluyor. yazmasa da anlaşılıyor.


ezcümle, kesinlikle izlenmesi gereken bir film. yalnız senden ricam güzel izle filmi. kimsenin dikkatini bozmasına izin verme. bizim salonda sinefiller(!) telefonla oynuyordu. mesajlar, sorguladığı şeyler o kadar derin o kadar harika ki, onlarla beraber senin de sorgulaman gerekiyor.


kamera, senaryo, mekanlar, açılar, diyaloglar, oyunculuklar... allah bu filme katkı sağlayan herkesten razı olsun.
  • papillon7  (14.06.14 16:23:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.