[]

Bir hayvana sarılıp uyumak çok müthiş bir şey değil mi sizcede?

duyurunun hayvan sever can dostları, hepinize merhaba. Bir hayvana sarılıp uyumak ya da onun size sokularak uyuması muhteşem bir duygu değil mi? Çok huzur doluyorum ben öyle olunca. Sizle de paylaşmak istedim.
bu arada havalar ısındı kapınızın önüne bir kap su koymayı unutmayın olur mu? hepinize kucak dolu sevgiler.



 
evet çok güzel, kedimle uyurdum. resmen sarılırdık birbirimize. çok mutlu hissederdim kendimi, arada mırlar falan :)


  • rock n roll  (14.06.14 11:49:10) 
1+ kopegimle uyumak çok güzeldi. İyilesinceye kadar öyle uyuduk sonra iyi oldu ayrildik. Ha Keza an evde bir civcivim var ilk onbeş gün Koynumda uyuttum usudugu icin. Harika bir his. Allerjik astimim hortlasa da gizel


  • rubiks cube  (14.06.14 11:49:42) 
4 kiloluk tombul kedi benim boynuma yatmayı çok severdi niyeyse. Yavruyken çok mutlu olurdum da, büyüyünce gece boğulma korkuları sardı. Yine de çok huzurlu. Yanında minik bir şey var, nefes alıp veriyor; canı, kişiliği falan da var. Mucize gibi bir şey.


  • aychovsky  (14.06.14 11:53:00) 
@wide yanlış tahmin. Partneri olan kedili,kuşlu, yakında köpekli abi geldi.
@want2die daha çocuk yapmak için erken be. Daha yapmak istediğim şeyler ve görmek istediğim yerler var. Ayrıca hayvanlar çocuklar kadar büyük sorumluluk istemiyor. Ülkenin haline bak, nasıl insan gibi insan yetiştirilir, çok zor.
bu arada partner ve hayvanla birlikte uyumak ise paha biçilemez.
  • Dr_Stat  (14.06.14 12:07:19 ~ 12:08:54) 
want2die +1.

hep söylüyorum, bu kedi-köpek sevme işi insanlıktan ziyade "moda"ya dönüştü artık. sarılıp uyumalar, "SEVGİLİ EDİNECEĞİME KÖPEK ALIRIM"lar... elmayla armutları karıştırıyor insanlar çoğunlukla.

bana çok itici geliyor ama bi şey demiyorum, uzaktan izliyorum böyle. kucağıma alırım severim, oynarım takılırım da niye sarılıp uyuyayım hayvana yav.
  • pescador  (14.06.14 12:09:03) 
niye öyle diyorsunuz ki? bütün sevgi duyguların depreşiyor. fakat yazın zor oluyor işte :)


  • rock n roll  (14.06.14 12:13:10) 
Bu arada şunu belirteyim. Herkes kendince haklı. Son 4-5 yıldır köpek,kedi beslemek bir gösteriş olayına döndü. Öğrenciler özellikle dikkat çekmek için Golden köpeklere dadandılar. Okulları bitince sokağa attılar falan. 28 yaşında işi gücü olan bir insanım. 5 sene önce köpeğimizi kaybettik ve ona 16 sene baktık. Hayvanlarla büyüdüm. Gösterişci tiplerden değilim. Evde 2 tane muhabbet kuşum var, birini sokakta buldum. Şimdi bir tane 1,5 aylık annesi olmayan tekir sahiplendim. Görünce dayanamadım. Yanına çok büyümeden sokağa atılmış bir de köpek almayı düşünüyorum. Zamanı gelince de çocuk olacak elbette. Hepsi evin neşe kaynağı olacaklar eminim ki.


  • Dr_Stat  (14.06.14 12:24:24) 
Arkadasin kedisiyle uyumaya calistim olmadi kacip gidiyor durmmadi yanimda 2 dakka.


  • delifaruk  (14.06.14 12:33:55) 
Bi oyle evde buyuyemedik lan. anca sehirdisindaki akrabalarin yanina gidince kopek severdik senede bir o yuzden hala korkarim hayvanlardan guvenmem pek isirir mi lan diye temkinli davranirim hep. bahceli ev yok, olsa alirdik diye diye iyi kandirmislar lan bizi istemiyoruz arkadas diyememisler.
alin efenim yok ev pislenecek yok bilmem ne olacak kokacak diye eve hayvan almayan insanlardan olmaktansa sizinki daha iyi cocuklar da onlarin icinde buyur iste ne guzel.

o gosteris icin hayvan edinenlere da cok guluyorum cok acayip komik insanlar valla karsilarina gecip saatlerce gulesim geliyor o kadar komikler.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (14.06.14 12:47:52) 
kendimi bildim bileli hep hayvan baktık, besledik ama birisiyle bile uyumayı düşünmedim

bi kere direkt tüy yutarsın. yutsan yine iyi, midede asitle erir. ama ya boruları şaşırıp nefes borusuna giderse? homo sapiens cinsinin çoğunda kedi köpekteki kadar tüy yok. hayvan gibi boynuna yatmalı falan da bişiler yapmıyolar. tüy yutma riski sıfıra yakın.

bi de şu hayvanlarıyla öpüşenleri de anlamıyorum. hani köpek kedi falan yalıyo direkt suratını. benimkiler en fazla elimi ayağımı yalarlardı, zaten yüz kısmı onlar için off-limitti. elimi bile yalayınca sinir olurdum. hayvanları da ona göre yetiştirdik zaten edepli uslu hepsi :D
  • la noix  (14.06.14 13:05:41) 
şuraya iki-üç fotoğraf bırakıp gideyim:

normalde: scontent-b-fra.xx.fbcdn.net

arada: imgur.com

bakıp bakıp gülümsediğim: scontent-a-fra.xx.fbcdn.net
  • kaymaktutmayansicaksut  (14.06.14 13:24:41 ~ 13:26:46) 
muhteşem evet.

kedim gelir bana sarılır, ben kıpırdayınca patileriyle daha sıkı sarılır gitmeyeyim diye.

kafasını boynuma sokar güzelce, arada içi geçer uykusunda hoff gibi sesler çıkarır,

uyanınca bana bakar, göz teması kurar,

uykuya dalmadan önce benimle ne kadar mutlu olduğunu belli eder gurç gurç guruldama sesi ile.

çocuğum olsa bu kadar sevmezdim sanırım , ciddiyim.

zaten çocuk sevmiyom ama kedimi çok seviyorum kendim doğurmuş kadar seviyom iyi ki getirmişim evime minnoşu <3

bu da kestirme anlarından birisi:

i.imgur.com

Edit: bu arada yukarıdaki yorumlara hafiften göz gezdircektim hemen bi kaç kelimeyi görünce vazgeçtim.

haters gonna hate, herkes kendi bahçesinde oynasın, çocuk yapın, tiksinç filan diyenler biz de sizlere bayılmıyoruz zaten ^^
  • neferkitty  (14.06.14 13:38:13 ~ 13:45:42) 
sevgiyi paylasilabilir bir sey sananlar var hala. sanki kopege sevgi verince azalacakmis saniyorlar :) varligindan haberinizin olmadigi duygulariniz var hala sizin, umarim yasarsiniz bir gun, duygu zenginliktir... kopegime sarilir yatarim, gunde 100 bilemedin 200 kere agzindan operim. yuzumu yalasa sevinc cigligi atarim. esine sarilincaki his de, cocuguna sarilinca hissettiginden farkli. acaba siz kocana sarilana kadar git cocuk yap ona saril mi diyorsunuz anlamadim ki.


  • bir varmis bir yokmus  (14.06.14 22:20:55) 
Ya bi bırakın şu insanla kıyaslama muhabbetlerini arkadaş. Benim köpeğim kendisi gelip benimle uyuyor, hatta daralıyorum bazen ittiriyorum falan tın herif, sürekli dibimde. Birisi de köpekler ağızdan öpülmez demiş. Ulan bi köpek başka bir köpekle tanıştığında bile "merhaba" anlamında gidip ağzını öper. Yıllardır köpek bakıyorum, böyle saçma argümanlar görmedim. Her köpek bir bireydir, bazısı seninle uyumak istemezken, senin yüzünü yalamazken bazıları tam aksini yapabilir. Hayvanların karakteristik özelliklerine de karışın, bi o eksikti. Bilinçli bir kedi-köpek sahibi hayvanının neyden hoşlanıp neyden hoşlanmayacağını gayet anlayabiliyor, kendinize dert etmeyin böyle şeyleri.


  • cupido  (24.06.14 17:55:06) 
çok çok güzel bir duygu,böyle patisini sana değdirme çabası,kucağına sokulması inanılmaz bir huzur hissi veriyor insana.

+ olarak , gerçekten insanlardan daha duygusallar evimizde büyüttüğümüz hayvanlar.
  • blmnrvs  (24.06.14 17:56:13 ~ 18:00:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.