[]

Dev operator anketi

1- Avea: 500dk - 5000sms - 2gb : 25TL
woops paketi.

2- Vodafone: 1000dk + 1gb: 19TL
www.vodafone.com.tr

3- Turkcell: 500dk + 1000sms + 2gb: 25TL
www.turkcell.com.tr
www.turkcell.com.tr

dakikalar smsler her yone

Paketlerin ucu de isime yarar, aralarinda pek fark yok zaten. Ogrenmek istedigim yan avantajlari ne bu operatorlerin? Bedava pizza olur, sinema bileti olur vs...

Gencturkcell ile little ceaser's'in anlasmasi vardi mesela, bir de cinemaximum'un.

Vodafone freezone ile de sinemaya gidiliyordu ama nasil sinemalara bilmiyorum mesela.

Avea'da hicbir sey yok, onu biliyorum :)


Cekim gucu ve yan faydalarini da dusundugumuzde hangi operatoru secersiniz?

 
Turkcell'in hangi kampanyasi o ya ben de gireyim.


  • kegums  (14.06.14 11:31:04) 
dakikalar nereden nereye aramalarda geçerli? buna bağlı.


  • icemint  (14.06.14 11:33:37) 
vodafone en güzeli.


  • seyduna6687  (14.06.14 11:38:10) 
Ucunu de kullandım. Turkcell iyiydi, müşteri hizmetleri çok ilgili. Gnctrkcll var. Vodafone'a acayip uyuzum. Yeni tarife çıkartıp benim paketi mi millete 20 liradan verdiler beni eski uyesin deyip gecirmediler 45lira ödedim 1gb internet 500dk 5000smse. Bir de tarifemle twitter facebook ücretsizdi normalde onları da kotama saydılar paketiniz varsa oradan düşer bedava olmaz diye. Aveada 4gb internet 1000 dk 5000 sms bir de grup içi dakikalar mi öyle bir şey 28 lira veriyorum. Evde 24mbit çekiyor. Okulda da 5-6mbit. Memnunum. Müşteri hizmetleri tacizci biraz. Ona göre seç. Turkcell fiyatı 6 ay sonra 50 liraya cikartmazsa ona geç.


  • Lim5  (14.06.14 13:25:57) 
avea'nın da bir şeyleri var. ulusoy'a %30 indirimi vardı mesela baya kullandım, yeni bitti. bi tane kampanya sitesi var, tam hatırlamıyorum şimdi.

şu verdiğin paketlerde sana ne lazım o önemli. birinde internet var sms yok, diğerinde sms var internet yok. bence internet daha önemli, whatsup'tan falan mesajaşılabilir.

bu durumda vodafone yada turkcell diyorum ki turkcell iyidir. çekim gücü olarak vs.
  • darkredanger  (14.06.14 13:42:12 ~ 13:42:54) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.