[]

İfşalar neden ekşibition'da değil de burada

Ekşition'un teşhir kategorisi fotoğrafsa fotoğraf, yorumsa yorum her türlü olanağı sağlamış. Neden duyuru da tehşiriliyor sebebini merak ettim sadece. Amaç kendini ifşa ettiğini burada ilan etmek mi tam çözemedim. Format açısından sanki bi tutarsızlık var.

ha sormamın bir sebebi de şu oo ifşa aa ifşa diye alt alta bir sürü başlık oluyor. Gerçekten yardım isteyenlerin duyuruluarı aşağı kayıyor. Bu ifşaların arasından onları ayıklamak da çöplükten işe yarar parça ayıklamak gibi oluyor afedersiniz.


 
internet kullanıcıları naapsın ?


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.06.14 03:53:56) 
gelenek diyelim.


  • ataturkist  (14.06.14 03:54:00) 
sadece sözlük kullanıcıları yok burada, internet kullanıcıları bişın'ı göremiyor.


  • devilred  (14.06.14 03:55:00) 
duyurunun kitlesi farklı. ne entel ne değil. ne sanatçı, ne şarapçı.
arada kalanlar bunlar. bunlara da eğlence lazım; değil mi?
ayrıca eklemek isterim ki, burada daha samimi bir hava var. kendimi diğerlerine daha yakın hissediyorum ve daha kimlikli burada.
  • fempusay  (14.06.14 03:55:36) 
bi de baktım ifşa yapanlar hep ekşi sözlük yazarı. yazar olmayan internet kullanıcısı değil benim gördüklerim.


  • maxhoper  (14.06.14 03:55:41) 
gece eğlencesi. silinir zaten yarına. öğlenden beri bir ifşa beklentisi vardı, talebe karşılık arz geldi.


  • darkredanger  (14.06.14 03:57:25) 
Ben şunu yapın bunu yapmayın demiyorum da merak ettim bu bir. İkincisi de madem öyle bir arz talep var umarım moderatörler okur bunu. Duyuruya bir kategori daha açıversinler mümkünse. İfşa diye. isteyen istediği kadar tehşirini yapsın. Bi de ifşalar anasayfada görüntülenmesin diye bir seçenek yaparlarsa çok makbule geçer çünkü diğer ilanların önünü kesmese çok iyi olur. Yardım etmek için burdayım ben genel olarak. Kendim çok az duruyu açıyorum belki bu dördüncü duyurumdur. Genelde insanlara yardım ediyorum burdaki mesaimde. İlanları kapatmasın yani.


  • maxhoper  (14.06.14 03:59:48) 
burada sadece sözlük yazarlarının olmadığını bilmeyen ve internet kullanıcılarının bition'ı kullanamadığını bilemeyen sözlük yazarının dramı. ah canım benim :(

ayrıca buranın kitlesi sözlükle aynı değil. hem ekşibition leş gibi karman çorban bir durumda, binlerce resim var. burada insanlar ayda yılda bir kendi arasında takılıyor her gün ifşa durumu yok.

gecenin bu saatinde ne yardımı aradın da bulamadın acaba çok merak ettim ben.
  • r_u_h  (14.06.14 04:04:51) 
@r_u_h birincisi nickin yanında es yada i harflerinden görebiliyorum kimin ne olduğunu. O kadar aklım var canım benim sen üzülme bana olur mu :(

ikincisi yardımı ben aramıyorum. Açıyorum bakıyorum ciddi sorunu olanlara eğer konu hakkında bilgim var ise "yardım ediyorum" . Şimdi sorunu olanlara gece bu saatte sormayın ifşacılar tehşirecek mi diyeyim. Adam soruyor yardımım dokunabilirse mutlu oluyorum bunu anlamak zor mu.
  • maxhoper  (14.06.14 04:23:17) 
evet format olarak tamamen tutarsız ama burası zaten gayet düzenli ve kontrollü bir ortam kırk yılda bir yapılan ifşa olaylarının kimseye bir zararı yok burada herkese yardımcı olmaya çalışan insanların ufak bir eğlencesi sadece tabii ki yönetim görmezden geliyor gelecek de buna müdahale etseler emin ol daha iyi olmaz sonuçta bu siteyi ayakta tutan da moderasyon değil üyeler.

ayrıca buranın ortamı daha samimi.
  • proletarier aller lander vereinigt euch  (14.06.14 04:24:56) 
gencecik çocuklar, bırakın etsinler.


  • yalnux  (14.06.14 04:27:14) 
ben de etmesinler demiyorum yahu :) hem merak ettim sordum hem de moderatöre bir öneride bulundum yukarıda.


  • maxhoper  (14.06.14 04:39:00) 
ifsa da yardim da temel olarak benzer durtulerden besleniyor. o yuzden bunu cok sorun etmemek gerek bence.


  • John Finn  (14.06.14 04:45:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.