[]

ritalin ve dikkat toplama

alttaki duyuruda adını görünce aklıma geldi, şimdi bu ilaç geçiçi süreyle dikkat eksikliğine iyi geliyor, fakat uzun sürede etkisi olmuyor bir çeşit uyuşturucu bile deniliyor, benim merakım saçma olabilir ama, sallıyorum sınav döneminde yada bir şey ögrenme ihtiyacı olan dönemde dikkat eksiikliği olan birisi bunu kullanınca aldığı bilgi kalıcı oluyor değil mi ??

soru saçma olabilir ama kusura galmayın.


 
Ben vaktiyle 18 yaşına kadar kullandım ve faydasını çok gördüm. Ancak 18 yaşından sonra ilacı değiştiriyorlar farklı bir ilaca geçiyorlar.


  • air  (14.06.14 02:40:14) 
tabiki öğrendiğini öğrenmiş oluyorsun, farklı bilince geçmiyorsun. kalıcı bellek merak etme. Sınav dönemi şu ilaç bana deva olur mu diye başlamayı düşünuyorsan , kısa vadede ilaca uyum saglarken karşılaşacağın problemlerden dolayı tavsiye etmem, gerçi doktorun sana en net şekilde bilgilendirir.


  • ingazhi  (14.06.14 12:26:09) 
Dikkatini toplamana ve bir yerde yoğunlaştırmana yardım ediyor. Bu sayede öğrenmeni kolaylaştırıyor.


  • air  (16.06.14 03:22:06) 
Bana sorarasan sinav doneminde sunu kullan bunu kullan dedikleri hersey hikaye. Uykunu iyi al, bedenini de iyi dinlendir sinava giderken.


  • delifaruk  (16.06.14 03:25:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.