[]

soluksuz izlenecek 3 film

evet abiler, ablalar, kardeşler, dayılar; yarın gece uzun yola gideceğim için bugün uyumayıp yarın gece soluksuz uyumam gerek.

bu sebepten bana gözümü bile kırpmamama neden olacak en az 3 film tavsiye etmenizi istiyorum. üçleme de olur hatta kıyıda köşede kalmış pek bilinmeyen sabaha kadar durmadan izleyebileceğim diziniz varsa o bile olur.

saygılar, sevgiler, hörmetler.

 
barry lyndon (stanley kubrick)
la haine (mathieu kassovitz)
voshojdeniye (larisa shepitko)

--

aynı yönetmen olmasın diye yazmadım ama "2001: a space odyssey" de mükemmeldir.
  • lesmiserables  (13.06.14 23:20:26) 
nasıl ya. 2001: a space odyssey benim uykumu getirmişti arkadaş. kubrick'ten diğer izlediklerimde *shining ve the clockwork orange* dikkatle izlemiştim ama.


  • volkatina  (13.06.14 23:24:32 ~ 23:25:43) 
@volkatina

farkındayım, pek çok kişi aynı şeyi söylüyor. bana göre de clockwork orange kubrick'in en zayıf filmlerinden biri (zayıf değil, kubrick'in zayıflarından biri). 2001: a space odyssey, olur ya, bir kitap okudum ufkum açıldı denir, benim için bu film öyledir. hatta eyes wide shut da öyledir.
  • lesmiserables  (13.06.14 23:29:17) 
after hours
www.imdb.com
Big Trouble in Little China
www.imdb.com
true romance
www.imdb.com

bu arada ilk cevabı veren arkadaşın seçtiği filmler çok ama çok iyidir ama barry lyndon'ı ya da voshojdeniye'yi gecenin bir yarısı izlemeye kalkışırsanız daha ilk 10 dakikasında uyuyakalırsınız.

Bu sebeple aksiyon ağırlıklı, yüksek tempolu filmler seçtim, ve zihni diri tutan amele gibi ama eğlenceli filmler seçtim.

eğer üçleme diyorsanız john carpenter'dan dünya'nın sonu üçlemesi olan
-the thing
www.imdb.com
-in the mouth of madness
www.imdb.com
-prince of darkness
www.imdb.com
  • sanal hayvan  (13.06.14 23:30:36 ~ 23:31:26) 
a perfect host


  • feykalade  (14.06.14 00:13:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.