[]

telefona tl yükletirken numarada hata yok operatörü yanlış söyledim :(

kafama tüküreyim öncelikle,

bi saat filan önce yakın bi telefoncuya gittim numaraya tl yükletmek için.

adam operatörü turkcell mi diye sordu, kafasız olduğumdan dolayı evet dedim dalgınlığın böylesi görülmemiştir herhalde. numaranın operatörü vodafone ama turkcell'e yollandı şimdi ne olacak arkadaşlar var mıdır çözümü, çıktım geri gittim telefoncuya ama kapatmış. sabah gitsem halledilebilir bir durum mu bu? hani 10-15 gibi az bir miktar gitmiş olsa yine iyi de ondan fazla :(

faturamatik yoluyla yapacağım dedi, niye onu ben de anlamadım (umarım sıkıntı daha büyümez bundan dolayı)

 
arkadaşlar tl yükletirken numarayı yanlış vermedim, numarada hata yok ama operatörü yanlış söyledim. durum budur, düzeltilebilir mi? telefoncu kapandığından ötürü sabah gideceğim anca.


  • volkatina  (13.06.14 23:26:09 ~ 23:39:52) 
benzer durum yaşayan kimse olmamış anlaşılan, k a f a m a s ı ç i m ne diyeyim.


  • volkatina  (14.06.14 00:52:38) 
Ben yaşadım. Senin numaranın aynısından başka kimsede olmadığı için TL yüklenmemiş oluyor. Sabah git, adam görür zaten sistemden yüklenmediğini, operatörü düzeltir tekrar yükler. Bende öyle olmuştu, 10-15 dk sonra fark edip telefoncuya gittim düzeltti.


  • hrvl  (14.06.14 00:57:37) 
bu site iyi ki var, sen de iyi ki varsın kardeş. iygeceler


  • volkatina  (14.06.14 01:11:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.