[]

hoslandigim kiz nisanli cikti duyuru :(

hayatimda ilk kez bi kiza gidip konustum, tanistim. simdiye kadar hep kendileri geliyordu ama senelerdir single olmadim, simdi durumlar degisti gelen giden yok dedim hadi babamasoliim git tanis bu boyle olmaz. ders calismak icin numarasini aldim bulustuk, hatta dersten once pub a gittik yemek falan yedik. tatliliktan olecek kiz, facebookta baktim nisansliymis lan :( kasli hayvan gibi bir abiye hem de.

simdi ne yapayim ben?
1- dusuncelerimi kendime saklayip ders calismaya devam.
2- iletisimi tamamen kopartmak, nisanlisi olan biriyle sinir nerede ciziliyor bilmiyorum pub da yemek yemek bence siniri geciyor mesela. kiz da adam da yabanci bu arada.
3- tatli oldugunu dusundugum icin tanistigimi soyleyip tasaga vurmak, anlayisla karsilamasini beklemek, kiz kardesini benle tanistirsana muhabbeti yapmak ?!

dayak yemeyelim lan adamdan, benim nisanlim yeni tanistigi bi cocukla pub a gidip yemek yese hosuma gitmezdi sahsen. o kadar ders calistirdi ogretti, notlarini fotokopi cekti benim icin yemegi odesem mi diye dusundum ama iyice garip olmasin diye odemedim.

tesekkurler

 
iletişimi kopart


  • rock n roll  (13.06.14 21:52:19) 
2.

2 iyidir.
  • devilred  (13.06.14 21:53:08) 
İletişimi kopart. Yemek yemek neden sınırı geçsin, geçerse bile sen değilsin burada sınırı aşan, kız. Senin o olaya dair bir rahatsızlığının olmaması lazım.


  • kaymaktutmayansicaksut  (13.06.14 21:55:56) 
Dayanamayıp pislik yapacaksan, kendine güvenemiyorsan 2; yok eğer efendi adamım ben sorun çıkarmam dersen 1.


  • angelus  (13.06.14 21:56:01) 
yemek parasını ödememen peki :D ayıp,kız o kadar çalıştırmış seni.
2 diyorum ben

  • blmnrvs  (13.06.14 21:56:24) 
oha lan herkes 2 yazmis :( arkadas olmak da mi yassah?

@kaymaktutmayansicaksut aslinda haklisin o dedi hatta gitmek ister misin diye. dogru ama adamin yerine koyuyorum iste kendimi.

@blmnrvs dedigim gibi iyice garip olmasin diye teklif etmedim odemeyi. soruyorum diyorum nasil geri odeyecegim bu yaptiklarini kuzu gibi yok nolcak diyo hep :( lan sansima sokayim ya.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (13.06.14 22:02:57) 
düşüncelerini kendine sakla. yemek yemek sınırı neden aşsın? sanki yatak odanda yemek yediniz.


  • sharon and hope  (13.06.14 22:04:53) 
yüreğinin götürdüğü yere git.


  • [silinmiş]  (13.06.14 22:05:12) 
Elin nişanlısına yapılmaz bişey . örneği:
www.youtube.com

  • anonymice  (13.06.14 22:05:52 ~ 22:06:35) 
hacı türklerde "yemek yemek" çok sınır dışı gözükebilir ama kız-erkek ilişkilerinin çok daha farklı olduğu yabancı ülkelerde gayet normal bir şey olarak görülüyor. O yüzden kız senle yemek yedi diye senle çıkacak/sevişecek tarzı bir şey algılama. TÜrk kızlarıyla yabancı kızların çıkma algoritmaları çok değişik.


  • efrasiyab87  (13.06.14 22:06:46) 
Yolun basindayken bence arkadas bile olma. Benzer durumlardan boku yedim. Depresyondayim. Kosarak uzaklas.


  • filipis  (13.06.14 22:12:32) 
@efrasiyab87 "kız senle yemek yedi diye senle çıkacak/sevişecek tarzı bir şey algılama" ahahah yok oyle bir sey dusunmuyorum, ama genel olarak haklisin, rahatlar bayagi.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (13.06.14 22:14:31) 
fazla içine düşmeden kesip at başkasına gözlerini dikmeye çalış. tecrübe konuşuyor zira bu yaşadığın şey benim bu yaşa kadar ki hayatımın özeti zaten: ''hoslanılan her insanın baska bir lavukla birlikte olması'' durumu yani.


  • fransızkalanadam  (13.06.14 22:52:00) 
"kiz da adam da yabanci bu arada."

bence bu detay gözden kaçırılıyor. "yabancı" derken nereliler bilmiyorum ama bizim gibi birlikte bir yemek yemekten çıkardığımız anlam diğer milletler için pek yok. onlar için gayet sıradan bir şey aslında. bence arkadaş olarak takılmaya devam et. belli ki kız seni o şekilde benimsemiş zaten.
  • letheavendangered  (14.06.14 10:35:38) 
olm manyak mısınız siz, insanlar oturup karşılıklı yemek yiyemez mi pub da, neyini abartıyorsunuz bunun. neyse sen boşver nişanlıysa işine bak hacı.


  • matematik koyu  (17.06.14 10:49:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.