[]

Buluşulup çalışılacak yer

Yarın üç öğrencimle buluşacağım ve birlikte çalışmamız gerek. Okulda birtakım ÖSYM sınavları olduğu için oraya giriş yasak. Öğrencilerimden biri o kadar gürültüye hassas ki bulunduğu yere biri girdiği anda konsantrasyonu bozuluyor, kitleniyor; toparlaması zaman alıyor. O yüzden cafe, çay bahçesi tarzı insanların konuşacakları bir yere gidemiyoruz. İroni o ki bizim de konuşa konuşa çalışmamız gerek. Ayrıca bilgisayarı prize de bağlamamız gerek. Bu durumda İstanbul-Avrupa tarafında nereye gidebiliriz?




 
boğaziçi üniversitesi kütüphanesinin çalışma salonları var. kütüphanenin girişinin yan tarafında. giriş serbest. kapıda kontrol yok.

yüksek sesle çalışabilirsiniz orada. çalışma salonu olduğu için sizin gibi gruplar vardır sadece.
  • mea maxima culpa  (13.06.14 19:53:45 ~ 19:54:12) 
Keşke alışabilse ama 4 küsur yıldır çeşitli ısınmalara rağmen alışabilmiş değil. Fenalık geliyor; yerinde kıvranmaya, gözlerini ovuşturmaya ve bomboş bakmaya başlıyor. Herhangi bir gürültüde öfke patlaması yaşıyor. "Nerd" diyebileceğimiz tipten, herhangi bir onu dersinden ayıran etkene patlıyor. Halihazırda yarın çalışacağımız konu da onu zorlayacak, bu yüzden kısıtlı zamanda değişmesini bekleyemem.


  • aychovsky  (13.06.14 20:04:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.