[]

İstanbul Üniversitesi Kütüphanesi

Merhaba,

Pazartesi sınavım var, henüz doğru düzgün çalışamadım ve evde ya oyalanıyorum ya uykum geliyor. Eve yakın kafeye filan gidiyorum ama bu hafta sonu daha fazlası lazım.

Cumartesi ve pazar günleri sabahtan kütüphaneye gidip geceye kadar kalıp çalışayım diyorum.

1) Yer bulur muyum?
2) Çok gürültülü, havasız filan olur mu?
3) Bilgisayar götürsem, priz ve wifi var mıdır?
4) İÜ öğrenci kartımla direkt girebilir miyim?
5) 7/24 açık yazıyor, doğru mudur?

Teşekkürler...

 
1-yer biraz zor bulursun. azıcık orada beklemen, dolanman gerekebilir.
2-gürültü ders çalışmanı engelleyecek kadar olmaz.
3-priz var, wifi var. ama yıllar önce ben bağlanamamıştım nedense.
4-öğrenci kartınla okulun tüm kütüphanelerine rahatça girebilirsin.
5-merkez kütüphane 7/24 açık, evet. onun dışında iktisat kütüphanesi akşam 11e kadar, edebiyat kütüphanesi (yanılmıyorsam) 7ye kadar açık.
  • lesmiserables  (13.06.14 18:08:07) 
Öğrenci olmayanlar da girebiliyor mu? Peki ya Avcılar Kampüsü'ndeki?


  • felina  (17.07.14 23:40:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.