[]

Konusunu yazdığım iki filmi seyreder miydiniz

filmadlari.blogspot.com.tr

filmadlari.blogspot.com.tr

soru linklerde

 
ben seyrederim.

edit: ha ben hiç okumadım ayrıca yazdıklarını eheh. okumam da zaten genelde bi filmi izlemeden önce.
  • tepedeki psychedelic adam  (13.06.14 17:46:52 ~ 22:39:11) 
ben seyrederim de sansürsüz olursa tabii birde dublajli olmamasi lazim.


  • nojo  (13.06.14 17:49:09) 
Seyretmem.

Ama şunu eklemeliyim sanırsam, ilk filmi 3. cümlesine kadar okudum, ikinci filmin fotosunu görünce vazgeçtim.

Filmin konusunu yazmamışsınız, özetini çıkartmışsınız. Diliniz tarafıma akıcı gelmediğinden de izlemem. Ne anlatımınız(geldi, gitti, dedi) ne de okuduğum filme dair birkaç satır ilgimi çekti.
  • kaymaktutmayansicaksut  (13.06.14 17:52:06) 
ilki cok bombaymis. izlenebilir.


  • fortisvita  (13.06.14 17:58:45) 
okudum. yani alınmayın ama anlatım çok kötü. ayrıca filmi özetlemişsiniz, izlemeye gerek kalmadı resmen. amacınız film tanıtmaksa bu şekilde olmaz. yazının amacını da anlayamadım zaten.


  • darkredanger  (13.06.14 19:52:20) 
Kaymaktutmayansicaksut'e katılıyorum.

Zaten filmleri nihayetinde ne gerçekleşeceğine kadar anlatmışsınız. O nedenle merak edip seyretmem ayrıca ilgimi çekmedi de.
Dedi, der, yapar şeklinde yazıldığından senaryo okur gibi hissettim. Kimin neyi söylediği de özellikle ilk filmin sonlarına doğru anlaşılmamaya başladı.
Toparlarsak hayır.
  • oranjlaturanj  (13.06.14 19:52:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.