[]

Avrasya Maratonu Halk Yürüyüşüne katılmış olan?

Biraz erken tabi ama,halk yuruyusunde de tamamladigimuz icin tişört ve madalya hediye ediliyormus dogru mu?
Yürüyüş dedigimiz yari maraton gibi mi yoksa tin tin yürüyecek miyiz,insanlar göğüs numarasi takiyor mu?
Çok mu kalabalik oluyor?
Varis noktasona ilk gelenlerden olmanin bir önemi var mı?
Internet sitesinde bu bilgiler yok da.
Gerçek anlamda koşmak istiyorum ben ama 10km'yi yemiyor,bi de acemiyim zaten.

 
ilk yarışa profesyonel sporcular başlıyor zaten. O yüzden evet varış noktasına ilk gidenlerden olmak iyi bişey :)
eğer profesyonel değilseniz yarı profesyoneller arasına katılıp yarışa bilirsiniz isterseniz. En kötü kendinizi denemiş olursunuz
Ben şahsen tın tın yürüyenlerden olmuştum :D bitiş yerine çok geç gitmezseniz eğer hatıra madalyası alabilirsiniz. geçen sene göğüs numarası olmayanları yoğunluk yüzünden etkinliğe almamışlardı.
  • yinyue  (13.06.14 14:38:15) 
5-6 sene önce katılmıştım iki kez. aynen madalya ve tişört veriyorlar. genelde tın tın yürüyorsun, en azından biz koşu modunu pek sürdüremedik :) köprüde çömüp kahvaltı yapanlar bile oluyor.


  • neseranni  (13.06.14 14:45:26) 
keşke sorularınıza numara koysaydınız, cevap vermek daha kolay olurdu. sırayla cevap vermeye çalışayım.

yarış sonunda bekleyen minibüslerden size verilen sırt numarasıyla madalya ve tişört alabiliyorsunuz, ama çok sonlara kalırsanız elimizde bitti diyebiliyorlar.

maraton kısmı önce başlıyor, onlar arayı açınca daha kısa mesafeli bi koşu başlatıyorlar, onlar da arayı açınca millete hadi ister yardırın ister güle oynaya gidin diye yolu açıyorlar.

fazla sayıdaki katılımcı köprünün dengesini bozduğundan, tehlikeyi önlemek için belirli sayıda katılımcıya izin veriliyor artık, onu da sırt numarasıyla sınırlandırıyorlar. yani atıyorum 10 bin adet numara bastırıyorlar, daha öncesinde açılan kayıt masalarında dağıtıyorlar. yarış yerine de numarası olmayanı almıyorlar (güya)

evet kalabalık oluyor.

yaş ve cinsiyet grubuna göre ilk 3 içindeyseniz ufak bi ödülü var.

10 kmyi yemiyorsa hiç koşmayın, yada şimdiden hazırlık yapmaya başlayın ufak ufa
  • yemrem  (13.06.14 14:46:26) 
hediyeler son seferde yarış sonu verilmedi. belirli yerler gösterdiler(spor salonları vs), oraya gidip alacaksınız dediler.
yürüyüş olan bildiğin yürüyüş ama koşucam diyorsan herkesin katılabileceği yarış olanı da var. göğüs numarası halk yürüyüşünde sembolik olarak veriliyor, diğerinde resmi.
çok kalabalık oluyor.
halk yürüyüşünde hayır, bi önemi yok(bildiğim kadarıyla). ama tişört vs. dağıtımı alanda yapılırsa sona kaldığında bittiğini görebilirsin.

ben son birkaç yıldır sürekli katılıyorum halk yürüyüşüne. bir tanesine yalnız gitmek zorunda kaldım, madem yalnızım koşayım o zaman dedim. erkenden gidip sıranın önüne geçersen, yani önünde yavaş yavaş yürüyecek kimsenin olmamasını sağlarsan, kendince koşabilirsin; yorulduğunda da durabilirsin.
  • baba jo  (13.06.14 14:52:15 ~ 14:53:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.