[]

Direksiyon Sınav Ücreti

a2 sınıfı ehliyet almak icin sadece direksiyon sınavına giricem, bunun ücretini kursa vermemiz gerekiyomus kursun söylediğine göre benden 100tl istedi sınav ücreti diye bana da cok geldi araştırdım, şunu buldum.

www.kamudanhaber.com

burda diyoki 50tl ve bankaya yatırabilirsiniz kurs da ısrarla kendin yatıramazsın dedi meb i ariyorum bakan yok.

bilgisi tecrübesi olan var mı?

 
ehliyet sınavı ücretinden bahsediyorsan kurs seni kazıklamaya çalışmış bence. daha yeni bankaya yatırdım, halkbank veya vakıfbank'a yatırman gerekiyor, ücret de 50 tl.


  • gizemlikovboydankacankertenkele  (13.06.14 10:55:13) 
@gizemlikovboydankacankertenkele

senin bahsettigin yazılı sınav anladıgım kadarıyla, benim zaten ehliyetim var a2 icin sadece direksiyon sınavına giricem. aynı şeyden bahsediyosak gidip oyle yapıcam ben de ama emin olmak istiyorum kursa gittigimde adam tekrar hayır ben yatırmadan olmuyo falan dediginde cevap verebileyim.
  • rurouni  (13.06.14 11:12:59) 
baska kurslara sor. hepsi ayni seyi soyluyorsa dogrudur. tutarsizlik varsa kazikliyorlardir


  • crucio  (13.06.14 11:36:54) 
pardon ben yanlış anlamışım, crucio'nun dediği gibi yap bence öyle olsa bir teyit etmiş olursun. ya da bankaya gidip sorabilirsin.


  • gizemlikovboydankacankertenkele  (13.06.14 11:41:24) 
baskasına lazım olur yazayım.

evet sınav ücreti gercekten 50tl ama kurs yatırıyomus bu ücreti bireysel yatırılıyo mu emin olamadım. daha fazla isteyen yerler olursa milli egitime birebir sordum diyin vermeyin fazlasını.
  • rurouni  (23.07.14 21:13:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.