[]

İhtiyaç Kredisi/Bireysel Kredi/Tüketici Kredisi

Başvurular kaç günde onaylanır ortalama? Bu süre bankadan bankaya değişiyordur sanırım ama çok büyük bir fark görülür mü?

Teşekkürler şimdiden.


 
Geçenlerde bir arkadaşım direkt bankaya gidip oradaki görevliyle birlikte form doldurdu, sonra hemen verdiler parasını. Ancak çok büyük rakam değildi ve sicili oldukça temizdi. Birkaç kere daha böyle olduğuna şahit oldum. Eğer benzer durumlardaysanız çok sürmemesi gerek onay sürecinin.


  • olcay  (13.06.14 03:32:22) 
nereden başvurdun? şubeden? genelde aynı gün oluyor. hele ki sabahtan gitmişsen şubeye parayı alır çıkarsın.


  • kerbeee  (13.06.14 04:06:00) 
Teşekkürler her ikinize de cevaplar için.
Ben başvurmadım, bi miktar borç verdiğim bir arkadaşım başvurdu. Oradan gelecek parayı da kullanacağım bir yer var planlarımı ona göre yapayım dedim ama başvuralı birkaç gün oluyor ve sicili de pek temiz değil diyebiliriz sanırım. Kredi veya kredi kartı borcu yok ama daha önceden vardı geciktirdiği ödemeleri. Çıkmama ihtimalini de pek düşünmemiştim ama :(

  • loverdose  (13.06.14 09:04:02) 
Teşekkürler want2die, umudumu kaybetmeyeyim ben o halde.


  • loverdose  (13.06.14 10:05:49) 
Ben onaylanmaması durumunda da ararlar diye düşünüyordum, en mantıklısı arkadaşımın bankayı araması sanırım şu durumda.


  • loverdose  (13.06.14 10:30:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.