[]

ingiltere vizesi ve çalışma izni

selamlar,

2008 yılında 3 aylık bir süre ile londra'da dil okuluna gitmiştim. herhangi bir sorun olmadan, hatta vize tarihimden önce dönüş yapmıştım. o zaman öğrenciydim, fakat şimdi mezun durumundayım ve askerliğimi yaptım (bağlayıcı sebep olarak görünüyordu hatırladığım kadarı ile) bu sefer en az 6 ay kalmak ve dil okuluna gitmek istiyorum.

gittiğim zaman okula çok gitmedim, devamsızlık oranım baya bir yüksekti yani. acaba bu olumsuz bir etki uyandırır mı ?

vize alma olasılığım ilk gidişime göre daha mı riskli ?

son olarak çalışma izni verilmiyormu artık ?

 
merhaba!

2008deki devamsızlıklarınız olumsuz etki uyandırmaz.
gerekli evraklarınızda sorun olmadığı sürece sıkıntısız şekilde alırsınız vizenizi.

6 aya kadar olan kurslar için eskisi gibi "student visitor" olarak başvuruluyor. 11aya kadar olanlar için ise "extended student visitor" olarak başvuruluyor. bu ikisinin tek farkı vize ücreti diye biliyorum.

ingilterede çalışma izni, öğrenci vizelerinde artık sadece devlet destekli okullara devam etmeniz durumunda ve ekstra başka şartlara da bağlı olarak veriliyor.
yani sizin durumunuzda çalışma izniniz olmayacak.
  • icemint  (13.06.14 09:57:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.