[]

ilginç bi arkadaş

Uniden arkadasim birkac gunlugune bize misafirligine geldi. Icerde televizyon izliyodu ben de odamda telefonla gorusme yapiyordum. Salon kapisi odaya gireni gormucek konumda. Tam iceri giriyodum. Hapşurdu ve kendi kendine cok yasa dedi sonra elhamdulillah falan filan arapca bi seyler dedi. Caktirmadan biraz bekledikten sonra girdim hic duymamis gibi. Daha sonra bu cocugun sinifta hapsururken izledim. Kimse iplemedi kendi kendine icinden dudaklarini oynatarak cok yasa dedi. Tabi dudak okumayi bilmiyorum ama birinin ne dicegini tahmin ederek dudagina bakinca dogrulama yapabiliyosunuz. Nasil bi seydir bu? Tasak falan mi geciyo kendi kendine?

2. Durumsa daha vahim. Gece ayni odada kaliyoduk. Gece 5 gibi ikinma tarzi zorlanma sesleriyle uyandim. Bizimkisi amuda kalkmis bi sekilde vucudunu duvara yaslayip meditaayon gibi bi sey yapiyodu. Evet bu arkadas 22 yaşında 3. Sınıf Fizik ogrencisi. Ortalamasi ise 3.70


 
hacı koy kapının önüne.
ccc.incisozluk.cc

  • metehan01  (13.06.14 00:02:57) 
tiki vardır, mistik inanışları vardır, olur yani.


  • non descript  (13.06.14 00:07:20) 
  • livaneli kadir  (13.06.14 00:07:41) 
olur öyle, panik yapmayın. yadırgamayın. sevin.


  • fever  (13.06.14 00:10:17) 
Ilk durum gayet dogal. Sakin ol. Hapsurunca kişiye yerhamukallah denir. Hapsuran da ona yehdina ve yehdikumullah der. O da kendi kendine demis. İkincisini bilemicem. Gercekten meditasyon yapıyordur yani.


  • evc  (13.06.14 00:11:00) 
Bende kendi kendime konusurum bazen ama kimseye zararim yoktur. Olur boyle seyler.

Amuda kalkinca beyne daha fazla kan gittigi icin daha zeki olacagini dusunenler var, bilimsel dayanagi yoktur buyuk ihtimalle. Boyle dusunenlerden olabilir.
  • delifaruk  (13.06.14 00:11:08) 
2. Durum çok eğlenceli, ben anormal bulmadım :)

1. Durum içinse yazık belli ki ölüm korkusu ve batıl inancı var işte, ne olacak :)
  • pandispanya  (13.06.14 00:11:09) 
azıcık döv. azıcık ama.


  • wild honey suckle  (13.06.14 00:11:20) 
Herkesin özgürlüğü bidir. Kimse kimsenin hayatına karışamaz. Meditasyonu çok karıştırdın. Bi fark kaldı. O farkla da çok iyi çok da güzel oldu tamam mı?


  • armagan  (13.06.14 00:23:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.