[]

internetimi kullanıp parasını ödemeyene bir şey yapabilir miyim?

olay şöyle;


biz normalde 3 kişi kullanıyorduk ve 20'şer lira veriyorduk. sonra diğer 3 kişi biz de ortak olalım dediler ve kişi başı 10'ar liraya düştü.

ama bu sonradan katılan 3 kişi 3. aya girmemize ragmen ödemiyorlar. 50 kere söylememize ragmen. ben de parayı verirler belki daha da olay çıkarmaya gerek yok diye mal gibi şifreyi değiştirmedim son ay.

neyse şimdi internet benim üzerime olduğu için parasını ödeyen 2 kişi 10ar lira ödedi. ama geri kalan kısım 2 ay boyunca bana girdi.

bunlar hala benim internetime bağlı iken ben bunların pc'lerine bir şey yapabilir miyim?

sırf biraz da olsa acısını çıkartabilmek için?


not: herkes öğrenci bu arada.

not2: resmen para biriktirmeye çalışırken onların da parasını ödüyor duruma düştüm. ve çok sinirliyim. 10 gün sonra da taşınacaklarmış.

 
mac filtrele


  • mayeskuel  (12.06.14 23:02:21) 
interneti başka evle paylaşmak zaten yasal değil. o yüzden kanunen bişey yapamazsınız. illa ben bu adamlara taktım, bir şekilde zarar vermek istiyorum dersen kabahatler kanunu tam bir biçilmiş kaftan. en ufak seste vs. polis çağırıp ceza kestirebilirsin.

internet konusunda da, şifreyi değiştirecektin ilk ödemeyi almadığında, gelip tıpış tıpış ödeyeceklerdi. nasıl olsa değiştirmiyorsun diye adamlar beleşe devam ediyor. ilk işin şifreyi değiştirmek olsun.

bence.
  • darkredanger  (12.06.14 23:04:18) 
pc'lerine zarar vermek istiyorum hocam. internetime erişimi engellemek değil amacım.


  • c1b2k3  (12.06.14 23:05:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.