[]

dünya kupası şifreli mi?

öyle küfürler ederim ki moderatörlerden önce duyurunun kendisi dayanamayıp uzaklaştırır bünyesinden. yeni öğreniyorum ben bu saçmalığı. bizde dsmart bilmemne yok, kablolu galiba, eurosport falan da şifreli.

trt'den izleyemeyecek miyiz şimdi bunu? kime şifreli, neye şifreli bu maçlar? o kadar hd receiver falan almış annemler, ben sopcast'ten falan yine bi şekilde izlerim -ki tleevizyondan izlemek istiyorum uğraşamam sopcast'le- ama kadın üzülür lan, sırf ben gelicem izlicem diye almış.

kime neye şifre var şimdi dünya kupasında ben anlamadım bunu. bilen birisi açıklayabilir mi?

 
bilgisayarı bağlasana televizyonuna? sopcast'ten açarsın o zaman.

aynştayn was here.
  • [silinmiş]  (12.06.14 18:17:37) 
biss şifresi değil mi? netten kanalın güncel biss keylerini bulup uydu alıcıya girmekle çözülüyor.
bunu zaten biliyorsundur da anlamadığım başka türlü bir şifreleme olayı mı var?

  • g7mor  (12.06.14 19:07:59) 
kim uydurdu götünden?
www.trt.net.tr

  • jamswety  (12.06.14 19:12:25) 
abi bağlarım o sorun değil de 8mbit, bilmiyorum sopcast sorunsuz çalışır mı eder mi. en sağlam bağlantıda bile ara sıra sapıtıyor 5-10 dakikası kaçıyor maçın. televizyondan HD izlemek varken uğraşmak istemiyorum. umarım mecbur kalmam.


  • pescador  (12.06.14 19:37:44) 
sopcast 8 mbit'te sorunsuz çalışır.


  • [silinmiş]  (12.06.14 21:10:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.