[]

Farklı yaş gruplarından arkadaşlarınız var mı?

İş, kurs gibi zorunlu bir araya gelmek değil de, ara sıra birlikte buluşup keyifli vakit geçirdiğiniz farklı yaş gruplarından insanlar var mı?




 
ben 20'yim. sürekli konuştuğum, en yakın arkadaşım saydığım kişi 35 yaşında. ev arkadaşım 27, hala görüştüğüm eski ev arkadaşım 29. akranım sayılabilecek tek arkadaşım liseden dostum, 22. bir tane de 16 yaşında, kendi ergenliğimi gördüğüm arızalı bi' velet var, eğlenceli çocuk.

sürekli bi şeyler paylaştığım, görüştüğüm hiçbir insan yaşıtım değil.
  • pescador  (12.06.14 16:19:02 ~ 16:19:24) 
Benden 13 yas buyuk de var, 28 yas buyuk de var. Bulusup iyi vakit geciriyoruz. Hatta beraber takilabildigim yasitim yok. Bir benden 2 yas buyuk arkadasim var samimi oldugum, yasi bana en yakin o.


  • delifaruk  (12.06.14 16:22:52) 
20 başlarından 45'e kadar.
30 e

  • [silinmiş]  (12.06.14 16:23:55) 
-10, +10 aralığında var, onlar dışında pek yok.


  • aychovsky  (12.06.14 16:25:42) 
Muhabbet ettiğim, vakit geçirip eğlenmeye gittiğim insanlar var benden +10 +15 yaşa kadar büyük. Ama organizasyondan organizasyona görüşürüm, özellikle x abi gel be canım sıkkın demem.

Canım ciğerim olan insanlar yaşıtım veya bir iki yaş büyük-küçüktür benden, üniden, liseden.

Küçüklerle çok muhabbetim olmadığını fark ettim.

28, kadın
  • kaymaktutmayansicaksut  (12.06.14 16:29:33 ~ 16:30:23) 
Okul süreci de dahil hiç kendi yaşımda bir arkadaşım olmadı. Okulda da benden 2 yaş büyüklerle okuyordum. Ömrüm boyunca da anlaştığım, görüştüğüm herkes benden minimum 2 yaş ve üzeri olmuştur.


  • pandispanya  (12.06.14 16:31:21) 
kadınım, 26 yaşındayım.

annemin arkadaşının kızı var 19 yaşında, o ve arkadaşlarıyla takılıyorum bazen. çok da güzel eğleniyoruz.

dans kursunda, sosyal sorumluluk projelerinde tanıştığım 30-50 yaş arası insanlar var, çok da güzel eğleniyoruz. zorunluluktan görüşsek oturup zaman geçirmeyiz zaten.

yaşlılarla da çok iyi anlaşıyorum, babane/dede faktörüyle büyüdüğüm için anlarım hallerinden, ayrıca zaman geçirmekten de hoşlanırım yaşlılarla.
  • pokerface  (12.06.14 16:49:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.