[]

ziraat bankası'nın avuç içi tanıma sistemi

bu zıkkımı kullanan, elini buna 100 deneme öncesinde tanıtabilen var mı? geçen sırf bu yüzden gittim bir şubeye, dedim sizin şu sistemin doğru çalıştığından emin misiniz... evet dediler.

yahu ben ne zaman denesem "avcunuz tanımlanamadı, sie" diyor bu alet. banka kartım çok abuk subuk bir şubede, hala almadım ve almayı da düşünmüyorum açıkçası. yakındaki şubeye istiyorsun 1 ay sürüyor, gidiyorsun "aa iptal olmuş, gelmemiş" diyorlar falan, bir daha uğraşmak istemiyorum.

size bu makinayla nasıl cebelleşeceğimi de soracak değilim, siz nerden bilesiniz. merak ettiğim şu: bu sistemi adam gibi kullanabilen var mı? ulan elimin kolumun vücudumun her yerini gösterdim ben şu alete, 100 kez gösterdiysem birinde okudu. bu ne yav.

 
acuç içiniz olabildiğince gergin olsun makineye okuttuğunuz sırada.


  • kmtetrfn  (12.06.14 16:24:12) 
Ben de kullanmadım doğru düzgün, ilk başta 3-5 denemede oluyordu, sonra valla ne kadar denesem de avcumu tanımadığını iddia etti. Pes ettim artık, kartımı kaybetmiştim yenisini aldım biraz uğraşıp.


  • kirliyesilkazak  (12.06.14 18:26:19) 
elimi hafif sag sol yaptim okuyor hic hata vermedi daha


  • jedilance  (12.06.14 21:06:09) 
kartımı yine kaybettim, bir atm kesinlikle avcumu tanımadı, ama başka bi tanesinde 7. denemede tanıdı. hala sorunlu benim için.


  • kirliyesilkazak  (20.06.14 14:16:37) 
en fazla 3. denememde kabul ediyor belki tanımlama işleminde bir sıkıntı vardır.


  • Celestial  (20.06.14 14:20:51) 
ben istanbul'da hiçbir makinaya okutamıyorum artık elimi, farklı yerlerde denedim. ama izmit'te @kmtetrfn'nin söylediği şekilde, avuç içimi gerince sanırım 3. seferde tanıdı. ama istanbul'da da mümkün olduğunca açıyorum, pozisyonda çok farklılık olduğunu zannetmiyorum.

çok hassas olduğu için saçmalıyor herhalde sistem.
  • pescador  (20.06.14 14:23:00 ~ 14:23:07) 
En az 20 sefer kullandım ve 19 unda tek seferde tanıdı. Bir seferinde de iki defa okutmam gerekti elimi. O kadar.


  • armagan  (20.06.14 14:25:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.