[]

scart girişinden usb ye çevirici

şimdi elimdeki televizyon biraz eski bir televizyon. yaklaşık 10 senelik var. bildiğiniz tüplü televizyonlardan. buna uygun böyle bir aparat var mı acaba? direkt laptopa bağlayıp filmleri televizyondan izlemek istiyorum. ya da scart'tan usb dişi konektöre çevirici de olabilir. usb belleği takıp doğrudan film izleyebileceğim bir aparat da olabilir.




 
Usb den bağlayamazsın. Vga veya hdmi çıkışından bağlarsın. Uygun dönüştürücüler var. Yalnız vga'dan bağlarsan sadece görüntü aktarımı olur ses aktaramazsın.

urun.gittigidiyor.com
urun.gittigidiyor.com

Ekleme: Usb belleği takıp izleyemezsin aynı şekilde, uygun çözücüler yok ki televizyonda. Smart tvlerle geldi usb belleği takıp izlemek.
  • mindwars  (12.06.14 14:43:50 ~ 14:46:29) 
usb girişli dvd çalarlar var. scart çıkışlıları da oluyor ama her formatı tanımaz. yeni tv almak en sağlıklısı olur.


  • inheritance  (12.06.14 14:47:24) 
dogrudan usb bellegi takip film izleyecegin aparat 200 lira civarinda olur. (bkz: wd tv live)

mindwars'in da dedigi gibi verdigi linklerle sadece goruntu aktarimi olur ama bir tarafi kulakli jaki, bir tarafi ikili tos jak (bir kirmizi, bir beyaz) olan bir kablo ile bu problemi de asabilmen lazim.
  • co2s2  (12.06.14 14:49:41 ~ 14:49:56) 
bu arada inheritance'in soyledigi de gayet makul aslinda. 50-60 liraya usb girisli bir dvd alabilirsiniz ama mkv oynatmaz, sadece divx oynatir.


  • co2s2  (12.06.14 14:51:06) 
peki usb girişli hangi dvd çaları almalıyım?


  • razvan rat  (12.06.14 14:58:13) 
Media tank (WD Live TV, Darkmedia) veya Android TV'de alabilirsin.


  • zombi  (12.06.14 15:30:53) 
herhangi birini alsan olur hepsi hemen hemen aynı zaten. ucuz bir şey alsan işini görür. yeter ki scart çıkışı olsun.


  • inheritance  (12.06.14 15:49:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.