[]

Samsung beyaz esya tavsiye eder misiniz ?

Camasir makinesi ve buzdolab i dusunuyorum. Tabii bir de tv ama sormai istedigim ozellikle beyaz esyada Samsung nasil bir tercih olur ?




 
parekende sektorundeyim, beyaz esyada samsung'u hic onermem.

www.sikayetvar.com

piyasa payi arcelik-beko'nun yarisinin yarisi kadar bile olmayan markadan olan sikayetlere bak. ayrica urunlerini de incelersen ayni sonuca sen de ulasirsin. ha ne var? ucuz muadillerine gore.

tv'de de lg'ye yonel muadili olarak.
  • entrapmen  (11.06.14 23:46:59) 
üst seviye çamaşır makineleri mükemmel. kullandım hiçbi sıkıntsı yok. kurutmalı falan gayet güzel.


  • kosun lan mevzu var  (11.06.14 23:49:43) 
camasir makinem, televizyonum ve telefonum samsung. aralarinda bi tek telefondan memnun degilim. digerlerini iki yildir kullaniyorum gayet memnunum. beyaz esya sans isi diye bi geyik var ya, o dogru galiba.


  • linwie  (11.06.14 23:50:10) 
kurutmalı çamaşır makinesini kullanıyorum 2 yıldır, bence şahane. 9 kilo yıkıyor, 6 kilo kurutuyor. tık demedi henüz.


  • kerbeee  (11.06.14 23:55:30) 
buzdolabı olarak düşünülebilir.ama çin üretimi modelleri kalitesiz.çok fiyat farkı yoksa sharp buzdolaplarıda iyidir.çamaşır makinesi olarak uzakdoğulu üreticiler genel olarak sorunlu.ucuz modellerde profilo pahalı modellerde bosch un almanya üretimi modelleri daha mantıklı.


  • yekzeq  (12.06.14 00:04:47) 
çamaşır makinem samsung, gayet memnunum. yalnız bulaşık makinemle aşk yaşıyoruz o kadar diyeyim, o da samsung.


  • physcos physcos  (12.06.14 00:30:36) 
Ben de camasir makinesini kullaniyorum cok memnunum, tavsiye ederim


  • sirena  (12.06.14 06:17:00) 
Çamaşır makinem samsung, 2 senedir çok güzel çalışıyor. Fiyatı da çok uygundu ve güzel programları var (15 dakikada çıkar gibi misal).


  • aithra  (12.06.14 11:10:28) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.