[]

akpli var mi?

Son olaylarla ilgili ne düşünüyorlar?




 
İsrail'in parmağı olduğunu, dünya liderimiz erdo'nun hesap soracağını, sabrımızın denendiğini, fakat bizim müsterih olmamızı ve konuşmamamız gerektiğini, dünyanın en güçlü ülkesi olduğumuz için bu tip şeylerin bizi üzmeyeceğini düşünüyorlardır kesin.


  • nawar  (11.06.14 22:30:11) 
gerçi düşünemediğimizi söylüyor eğitimli kesimlerimiz, ama şimdi bilemedim sana karşı da böyle ayıp oluyor.


  • ete summer  (11.06.14 22:31:30) 
burası göt kılı dolacak:)


  • geberix  (11.06.14 22:33:06) 
bıçak kemiğe dayandı diye geziyolardı en son.


  • bass solo take one  (11.06.14 22:35:21) 
gordugun gibi tersleyenler filan olmus en fazla. kafasi az-cok calisan hem soma'da hem bu konsolosluktaki insanlarin esir alinmasi olayinda reddedilen soru onergeleri ve tedbirsizlikle dogrudan sorumlu oldugunun farkinda ama hicbiri gelip de sana "ya evet, akp yanlis yapti" demez.


  • fortisvita  (11.06.14 22:38:02) 
akpliler hiçbir şey düşünemez. sadece inanırlar. sonra birtakım idiotik argümanlarla inandıkları şeyi rasyonalize etmeye çalışırlar. nawar ve zibidigibinin dediklerine benzer şekilde.


  • hayatkısakuşlaruçuyor  (11.06.14 22:39:00) 
hayatkısakuslarucuyor +838592929e892


  • kutsalbok  (11.06.14 22:46:52) 
bu olayların özellikle cumhurbaşkanlığı seçimlerinin bu kadar yaklaştığı bir döneme denk gelmesi çok manidar:) Birileri gene düğmeye bastı:)


  • speedy  (11.06.14 22:53:16) 
siz böyle akp'lileri adam yerine koymadıkça akp size koymaya devam edecek.


  • mayeskuel  (11.06.14 23:00:56) 
akpliler şimdi yattı. türkleri kurtarınca akpliler çıkacak usta kurtardı diyecekler.


  • ben smyrna  (11.06.14 23:12:38) 
@mayeskuel,

bu akplilerin '' bizi aşağılıyorlar, adam yerine koymuyorlar'' ağlaklığı ne zaman bitecek? çok merak ediyorum bunu ya. bitmeyen mağduriyet yapmışlar size.

ben smyrna +1
  • tuborg yesili  (11.06.14 23:15:42) 
sırrı süreyya ergen imam hatipli diyordu az önce :))

bir kısmı işidin aslında iranın gizli bir örgütü olduğunu sallayıp bu işlerden iranının çıkarına hizmet edecek şekilde sonuçlanmasını umut ediyorlar. umut ediyorlar ki haklı çıksınlar. yoksa büyük travmalar yaşayacaklar.

adamların kendi paralel tarihi var ya. amerika ve israil iranı destekliyor falan diyenleri bile var.

şu din çok tehlikeli bir şey.
  • kta  (11.06.14 23:39:03 ~ 23:40:29) 
akp lilerin yerine düşünen ve akp lilerin hiçbirşey bilmediğini iddaa eden bi kesim varken akp lilere burada fazla laf düşmüyor...çünkü herşeyi bilen bi kesim var ülkemizde...

konuya gelicekk olursak , çok karışık ve tehlikeli bir durum var ortada...bana göre rehinelerin kurtulması ve kurtulamamasına göre şekillenecek birçok şey...eğer ışid pazarlık yapmaz ve rehineleri öldürürse bir operasyon gelicek...burada önemli olan nokta ise operasyonun büyüklüğü....çünkü yıllardır abd ırak a bizim girmemizi istemiştir...türkiye büyük bi operasyonla ırak a girerse bu bizim için felaket olabilir...ama bu durumun bu kadar büyümeden rehinelerin bir an önce kurtulacağına inanıyorum...bu tür konularda mit ve dış işleri bakanı davutoğluna güveniyorum...en son suriyedeki rehineleri kurtarma sürecinde çok başarılı olmuşlardı umarım aynı hassasiyetle bu olayıda çözerler
  • adanalıbeckham  (11.06.14 23:55:54) 
aglaskfasl davutoğlu'na güvenenler var ciddi ciddi. katar kurtardı, ekmeğini türkiye yedi geçen sefer. sonra dışişleri ve mit çok çaba sarf etmiş oldu. yersen.

o değil de bu "siz akp'lileri adam yerine koymadıkça" kafası da komik arkadaş. akp'li olmayanları adam yerine koyan 1 tane bile akp'li var mı? sorsan akp'li olmayan bizler ya hainiz ya bölücüyüz ya ayyaşız ya teröristiz ya cehape zihniyetiyiz ya yavru muhalefetiz, ya maşayız vs. vs. komik adamlarsınız cidden. onlar yapınca doğru. biz yapınca auuv.
  • nawar  (12.06.14 00:37:28) 
@nawar davutoğluna güvenenler var deyip alay edercesine imada bulun sonra katar kurtardı rehineleri deyip çık işin içinden...ne güzel dünya amk...bende bu kafaya hastayım arkadaş

hiç bir delil ve hiç bir argüman altyapısı olmadan , sikimsonik bi haberi görüp gelip burada insanları küçümsemek...sonrada akp lileri adam yerine koymuyorlar de finali yap...ha finalide genelleme yaparak yap...daha tatmin edici olur sizin için

kimseyi siz şu zihniyettesiniz diye ayırmam ben...ama bu olayı yapan arkadaşların çoğunluğunu şu küçük forumdan bile görebilirsiniz...saygılar
  • adanalıbeckham  (12.06.14 00:48:38) 
az önce bi tanesiyle muhatap oldum. valla üzüldüm resmen. duvar gibiler.

17 aralık, bayrak, ışid, bakara-makara, polis şiddeti falan... zerre tesir etmiyor. maruz kaldıkları propaganda sayesinde derileri kalınlaşmış. sebep sonuç ilişkisi kuramıyorlar.
  • makineci  (14.06.14 16:23:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.