[]

olm noluyo lan? ışid çıldırdı şampiyonluk istiyor

bu adamların şimdiki derdi ne? ne yaparlar bizim konsolosluk ekibine ya da bizimkiler "fırsat bu fırsat" deyip saldırmaya kalkarlar mı? veya ışid bu taraflara doğru ilerler mi? olayın ciddiyetinin farkındayım ama bir yandan da gülmeden edemiyorum, empire total war oynuyo sanki gavatlar.

yakın gelecekte ne olur dersiniz, şu cahil kardeşinizi aydınlatın hele. gündemi ucundan yakalamaya çalışıyorum, yanı başımızda olan şeyler neticede ama kimin eli kimin cebinde ben hala anlayamıyom bu allahçıların olayını.


 
@batuhan, niye?


  • pescador  (11.06.14 21:39:28) 
bizim oraya saldırma ihtimalimiz yok.
türkiyenin oraya saldırması için, tamamen pkk kontrolündeki yerlerden ve sınırdan geçmesi gerekiyor. önce bi 5-6 sene pkk ile savaşıp ordunu geçireceksin sınırdan, sonra musuldan ışid'den intikam alacaksın. bu da mümkün değil.

  • kamera motor  (11.06.14 21:44:04) 
@kamera motor abi cahillik olabilir ama turkiye'nin ucagi helikopteri yok mu? age of degil ki bu atlilarla kademe kademe gidelim. pkk da f16 yok heralde it dalasi yapacak.

vaziyete gel aq yil olmus 2014.. tobe yarabbi.
  • babamasoliimbananickaldirsin  (11.06.14 22:21:07) 
sadece musul'daki konsolosluktan bahsediyorsak; f-16 ile konsolosluğu nasıl kurtarmayı düşünüyorsun pescador evladım?
kamera motor'un kast ettiği şey de şu olsa gerek : bizim bu adamlarla "hava" yahut deniz (çok zekiyim evet) yapma şansımız maalesef yok. adı ordu da olsa genel itibariyle gerilla savaşı yapan adamlardan bahsediyoruz bin tane grup var hepsi birbiriyle savaşıyor. ordu düzeniyle böyle gerilla savaşı yapan kimselye savaşamazsınız olabilseydi sittin senedir PKK ,le mücadelemiz biterdi.
hasılı vel kelam. evet ordumuz vr f-16 var roket var füze var ..var da sivillerin olduğu savaş "meydanı" olmayan bir ortamda şehrin anasını bellemek gibi bir seçenek de yoksa bunlar bir işe yaramıyor. ya da biz yartamıyoruz diyelim: roboski olayı gibi halkı öldürüyorsunuz işte, biz o kadar becerebiliyoruz.
ha bana kalsa ortadoğuya atom bombası atsınlar...
  • niye ama  (11.06.14 22:45:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.