[]

kredi notumu yorumlayabilecek olan var mi?

imgur.com

Kkb nin sitesinden aldim bu raporu tam ortada kredi notum. Iki ayri bankaya toplam 1200 tl kadar borcum bunlarin hepsini tek seferde kapatmak ve birkac ihtiyacimi daha rahatca giderebilmek icin 2500 3000 tl kadar nakite ihtiyacim var. Simdi ben herhangi bir bankaya veya kredi kartimin oldugu bankaya gitsem 3000 lira kredi verirler mi?

Şahsen ogrenciyim ve ferhangi bir gelirim yok.

Kredi kartim axess ve 3 senedir kullaniyorum arada sirada eksik vs yatirsamda genelde duzenli odeme yapiyorum.

 
Vermezler yüksek ihtimal, kredi notun bir bordrolu çalışan için yeterli olabilir ama bir işsiz bir öğrenci için işe yaramaz yüksek ihtimal. Yine de belki olursa diye bankanın tc ile anında başvurulan kredilerinden birine başvurmayı dene 5-10 dk içinde cevap gelir.

Ben 1700 lerdeki kredi notumla sırf meraktan başka bir bankayla denemiştim ve reddedilmişti.

Fakat migrostaki ing hazır kredideki abla öğrencilere verilebildiğinden bahsetmişti bir uğra belki oradan çıkar.
  • atom karincanin torunu  (11.06.14 20:24:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.