[]

Metronet

Yakında zamanda abonelik iptal etmeyi başaran oldu mu?




 
Metronet Superonline'a satıldı bir süre önce. Yani artık aslında Metronet yok. Biz de Metronet abonesiyiz ve hiç bir şey yapmadık iptal için. Kendi söyledikleri şey, Metronet-->Superonline geçişinin bir şekilde sağlanacağı. Arada sırada Superonline'ın lokal bayilerinden arayıp 2 sene taahhütle paket teklif ediyorlar ama biz henüz böyle bir olaya girişmedik. Çünkü ne alaka bizden kaynaklanmayan bir değişiklik için tekrar 2 sene taahhüt altına girelim?! Ayrıca yeni bir yasa çıktı; 1 seneden fazla taahhüt yapılamıyor artık. Metronet şu anda hala çalışır durumda olduğu için ellemiyoruz bir sonraki aksiyona kadar. Internette de problem yok, çatır çatır çalışıyor.


  • Thredith  (11.06.14 10:57:43) 
Superonline satışı tamamlanmadan 1-2 hafta önce geçiş yapmıştım ben. O zaman arayıp kapatmak istediğimi söyledim. Bir numaraya faks istediler gönderdim. Hatta bir iki kez daha aradım ve faks gönderdim yine. Her seferin hesabınız kapatılacak diyorlar. Ama 2 tane fatura geçirmişler bu arada. Sizin çıkışınız da problemli olabilir Metronet'ten. Noter aracılığıyla iptal başvurusu yapmakta fayda var. Ben geçmiş tarihli olduğu için geçirdikleri faturaları iptal ettirmekle uğraşıyorum şu anda.


  • arnold schwarzeneger  (11.06.14 13:36:44) 
Off fenaymış durumlar :/ Zaten işin içinde Metronet varsa problemsiz bir şey olmuyor genelde. Sizin 2 fatura olayı kötü olmuş gerçekten ve bizim de başımıza gelebilir. Gerçi bize fiziki olarak hiç fatura gelmiyor. Hep abone numarasıyla internetten kontrol edip öyle yapıyoruz ödemeleri. Adamları kaç kere uyarmamıza rağmen düzeltmediler bu durumu. Şimdi bir de iptal için noterle uğraşıp bir sürü para mı vermek gerekecek? Ya gerçekten elimizi verdik kolumuzu kaptırdık gibi bir durum var ortada.


  • Thredith  (11.06.14 15:31:47) 
Biraz önce görüştüm. Güya gönderdiğim faksları kayda almamışlar. Şansıma Superonline geçişini aynı günde yaptığım için o kayda istinaden faturalarımı iptal edebileceklerini öğrendim uzun bir konuşmadan sonra. Yani bir iptal gerçekleştirmek için en kolay yol Superonline geçişi gibir görünüyor.


  • arnold schwarzeneger  (11.06.14 15:39:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.