[]

Linktekilerden hangi araba?

Almayı düşündüğünüz:
www.sahibinden.com


Mevcut olan: www.otomobildunyam.com


Genç adamsınız. Elinizdeki kız arkadaşınızla toplantıya, yemeğe falan gittiğinizde nispeten artiztik geliyor. Çünkü iyi kötü, apaçi olmayacak şekilde oynama yapmışsınız, gözünüze çok hoş geliyor. Sizin çevrenize göre ilgi çekiyor falan. Ama diğeri pratikte daha ihtiyacınızı görüyor. Hatta ticari kullanıp para kazanma ihtimaliniz bile var (zaten bu niyetle değiştirilecek). Ama siz de artizliğe de bütçeniz kadarıyla önem veren adamsınız.

Nasıl bir tercih yapardınız?

 
o fiorinonun önü ne kadar çirkin öyle ya


  • anil  (11.06.14 03:09:28 ~ 03:09:41) 
hafif ticariler bana hep 30+ yaş, evli-barklı, esnaf, göbekli, cimri, çirkin adamları çağrıştırıyor.


  • kerbeee  (11.06.14 03:24:20) 
abi ticari alma ya aynen baba, amca işi gibi.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (11.06.14 03:51:04) 
bi audisi bi de iş için ticarisi olan bir arkadaşım var. genelde ilk buluşmayı audiyle yapar gerisi ticaride geçer iş çıkışı olduğu için. audinin olduğunu bilen kızlar da ticariye binmeye hiç erinmez.

burdan çıkaracağımız ders, eğer olay maddiyatla kızları çekmekse ve eğer ticari araç almak gelirlerini bir hayli artıracaksa, sıkıntı yok ordan devam et.
  • tescillimarka  (11.06.14 03:59:07) 
para kazan abisi. para kazan fiorinoyla. dede işi, esnaf işi falan boşver. para kazan. sonra yine alırsın.


  • jaaaccckkk  (11.06.14 08:48:31) 
station wagon al. focus olur, paran varsa a4 avant olur, mercedes bile olur. bu isler icin uretilmis arabalar. onden bakinca sekil, arkadan bakinca ticari :)) bu station wagonlar kartal'lar yuzunden tr'de hic begenilmiyor ama cok kullanisli araclar.

mesela: www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com
  • crucio  (11.06.14 09:48:18 ~ 09:55:58) 
Passat Variant ikinci el için bütçeniz yeterli oluyorsa işinizi görebilir. Bagaj epey büyük. Ayrıca Skoda Superb de tavsiye edebilirim. SW olmasa bile bagaj hacmi fiorino'dan az değil. Bunların fiyatı uygun olmazsa Peugeot SW'lere bakabilirsiniz. Tipi az buçuk düzgün yeni bir ticari araç var belki görmemişsinizdir ona da bir bakın. Tourneo Courier www.ford.com.tr


  • creepy  (11.06.14 10:16:51) 
yakın zamanda bende bir fiorino almayı planlıyorum, aslında özel olarak ihtiyacım olan bir durum yok tek kişiyim normal binek arabaların hepsiyle köpeğimi istediğim yere götürebiliyorum sorun yaşamıyorum, fakat 2 sene önce 1 sene olmak üzere doblo kullandım çok sevdim ticari araçları kullanımı falan aşırı rahat geldi ondan alacağım çok tip v.s düşünmüyorsan al, yoksa arkadaşların dediklerinin hepsi geçerli.


  • exodia  (11.06.14 15:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.