[]

game of thrones 2 sorum var

İyi geceler serçeparmaklar.
Birincisi, bolton ramsey theon greyjoy'a neden bu kadar eziyet ediyor? Ne alıp veremediği var?
İkincisi, bran stark ve hodor'a eşlik eden kızla erkek kim? Amaçları ne?
Teşekkürler.

 
çünkü bolton ramsey psikopat yani neden aramayacaksın düşmanlarına acı çektirmekten derisini yüzerek öldürmekten zevk alan bir adam.

onlar starkların emrinde reed ailesinin mensupları. çok ilginç insanlardır. bataklıkta yaşarlar. dış dünyayla çok ilişkileri yoktur ancak stark ailesine bağlıdırlar ve hayvanların içlerine girebiliyorlar. tıpkı bran gibi. bran'a gücünü öğretmek için yollandıklarını düşünüyorum sonra kışyarı yakılınca ona yoldaş oldular.
  • eleutheiros  (11.06.14 01:48:29) 
ramsey bolton manyak, sorunlu bir insan. eziyet etmesinin altında herhangi bir neden yok. tutsağı theon değil de başkası olsaydı da aynı muameleyi yapar.

jojen reed ve meera reed. bunlar starkların bannermanları. doğal olarak starklara hizmet ederler. babaları ile ned stark eski dost. tüm bu nedenlerden dolayı bran'a yardım ediyorlar. zaten jojen reed(geleceği görebiliyor) olacakları görmüş, o yüzden winterfell'e gelmiş.
  • hayley williams ile evlenecek genc  (11.06.14 01:48:51 ~ 01:50:25) 
1)Adam aksiyon olsun diye ormana kız salıp avlıyor, sebebe ihtiyacı mı var? Manyak işte. Sırf Theon'a özel bir şey değil, sahipsiz buldu köpeğe çevirdi gezdiriyor işte.

2)O çocuklar Meera Reed ve Jojen Reed, Ned Stark'ın kankası Howland Reed'in çocukları. Howland çocuklarını Robb Stark'a bağlılıklarını ilan etsinler diye Winterfell'e göndermişti, Theon şerefsizi mekanı ele geçirmeye kalkınca Bran'in kaçmasına yardımcı oldular oradan yanına katıldılar işte. Jojen bir greenseer (Warg'lığın üst mertebesi gibi. Kehanetler, rüyalar görüyor) o yüzden Bran'e yardımcı olabilecek az sayıda insandan biri.
  • witcher  (11.06.14 01:51:31) 
efendim simdi zamaninda roose bolton'un asiri derece sadik bir kolesi varmis. herkes ona reek dermis cunku bu herif bir hastalik yuzunden les gibi igrenc kokarmis.insanlari birak hayvanlar bile rahatsiz olurmus kokusundan o yuzden domuzlarla birlikte yatip kalkarmis. ramsey bolton'un anasi birgun roose bolton'a gelip ona yardim edecek birini yollamasini istemis. roose da asagilamak icin reek'i yollamis. ramsey babasiz buyudugu icin reek ona hem baba figuru hem arkadasi hem de iti kopegi olmus. birlikte zevk icin koyluleri olduruyorlarmis ve kadinlara tecavuz ediyorlarmis. daha sonralari ramsey bolton babasinin yanina yerlestiginde reek'i de getirmis. fakat ilerleyen bir zamanda ramsey bolton kendi canini kurtarmak icin reek'i feda etmis. bu sebeple reek'i kaybettigi icin kendine ikinci bir reek yaratmak istiyor. yoksa theon greyjoy'la kisisel olarak bir alip veremedigi yok.


  • aero dynamik  (11.06.14 04:55:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.