[]

ne izlesem ?

hazır olun izlediğim dizileri yazacağım.
tamaını izledikleirm: house m.d, the x files, scrubs, friends, csi ny, csi las vegas, black mirror, utopia,orphan black, fringe, coupling, oht in cleveland, frasier, bones, suits, dexter, modern family, the mentalist, the simpsons, private practice, hımym, tbbt, haven, under the dome, two and a half men,chicago fire, anger management, sherlock, agent of shields, lie to me, leverage,

sarmayan bıraktıklarım: seinfeld, alcatraz, criminal minds, warehouse 13, hannibal, the good wife, breaking bad, community

başka dizilerde var ama hatırlayamadım. fargo ya başlar gibi oldum ama yavaş geldi bıraktım.

sonuç olarak ne izleyeyim koskoca yaz tatilinde?

edit: monk castel ve person of interest'i de bıraktım archer'ıda izlemiştim. breaking bad demeyin lütfen izlemiyeceğim toplum baskısından dolayı iyice soğudum o diziden. hah true detective iki saattir adını hatırlayamadım. oda çok yavaş geldi, ilk bölümün yarısında kapattım.

 
breaking bad bırakılır mı aga ya ? Sonradan açılıyor, lütfen devam et. :(


  • oğlum çok zor lan  (11.06.14 00:43:56) 
Polisiye dizileri sevdiğinden yola çıkarak Castle veya Monk olabilir. Daha hafif ve komik olsun dersen Castle, daha dram ağırlıklı olsun ve Sherlock gibi bir dedektif içersin dersen Monk. Fantastik olarak Arrow'un da gideri var.
edit: Kısa ve fantastik serilerden Dollhouse olabilir, Firefly olabilir.

  • witcher  (11.06.14 00:44:41 ~ 00:50:38) 
true detective - zaten yaz tailini tamamlamaz bir hafta en fazla.
brooklyn nine-nine - şakalı komikli mal dizi, yaza gider damak zevkinize de uyar.
archer - şakalı komikli mal dizi ama bunun pek de sizin damak zevkinize uymayacağını öngörüyorum.
yazmamışsınız ama it's always sunny in philadelphia var fakat seinfeld tarzı dizilerin sarmadığı insanın bunu da sarmayacağını düşünüyorum yine de denersiniz.
  • sanal hayvan  (11.06.14 00:44:43) 
hizli birseyler istiyorsan sons of anarchy, ilginc bir konu dersen person of interest


  • pwnography  (11.06.14 00:45:00) 
house of cards
oz
sopranos
two broke girl
scandal

ortaya karışık gibi oldu.
  • kerbeee  (11.06.14 00:55:04) 
weeds
cok sarmisti beni 3 4 sezon. bitti ama:(

  • kismisolungac  (11.06.14 07:00:50) 
witcher'ın dedikleri, Castle ve Monk, üstüne de Community.


  • aychovsky  (11.06.14 07:06:55) 
The killing


  • tekdir ile uslanmayan kiz  (11.06.14 08:18:35) 
sopranos. 90'ların sonunda başlasa da, bu günkü dizileri tokatlayacak bir tarzı var. sempatik diyebileceğimiz bir mafya patronu. biraz psikoloji. bonus, italyanlar. kilo aldırabilir. 6. sezon. Ama delikanlı gibi, tanesi 24 bölümden 6 sezon. bir miktar şiddet içerir.
www.youtube.com
masters of sex. 1950'ler missourisinde sex üzerine araştırmalar yapan bir doktor. gerçek olaylardan yola çıkılmış. ismi ve ilk bir kaç bölümü müstehcen görünse de daha derin bir yapısı var. 1 sezonu var. ikincisi temmuzda başlayacak.
www.youtube.com
house of cards. bu gibi bir strateji dizisi. siyasetin kapalı kapıları, manipülasyon. 2 sezonu var. sezonlar blok halinde şubatta yükleniyor. internet üzerinden yayınlanan bir dizi.
www.youtube.com
işleyişi ağır demezsen mad men. bu dizi konusunda tarafsız olmam imkansız, çünkü çok seviyorum. bence tüm zamanların en iyisi. 60'larda Madison Ave.'da reklamcılık yapan insanları ve hayatlarını konu alıyor. roman gibi bir havası var. 7. sezonun ortasında.
www.youtube.com
  • simten  (11.06.14 09:00:45 ~ 09:27:24) 
haa, bi de boardwalk empire.
www.youtube.com

  • simten  (11.06.14 09:03:11 ~ 09:08:56) 
community bırakılır mı ya?

futurama, two broke girls, masters of sex, black books, the it crowd, newsradio
  • inheritance  (11.06.14 11:41:44) 
anlaşılan izleyeceğim dizi kalmamış önerdiğiniz dizilerin hepsini ya izlemişim ama yukarı yazmayı unutmuşum, yada sarmadığı için bırakmışım yine adını yazmayı unutmuşum. neyse yinede teşekkür ederim.


  • kuzey li  (11.06.14 11:50:56) 
beni de tickleyin de bakarım buraya :(


  • rivaldobebetoronaldo  (11.06.14 13:23:07) 
lan hep dandik diziler izlemişsin ya:(

the wire önercem ama sana çok ağır gelebilir.
  • slimcharles  (12.06.14 15:03:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.