[]

(istanbul) bildiğiniz düzgün muhitleri paylaşabilir misiniz?

tek başıma yaşayacağım bir kiralık daire bakıyorum şu aralar istanbul'un iki yakasında da (eminönünde çalıştığım için yakın olması açısından beşiktaş, beyoğlu, üsküdar, kadıköy bölgelerine öncelik veriyorum)

arama yaparken hep ilçe ve semt adlarından gidiyorum, fakat çıkan sonuçların çoğu zaman mahallesinin/muhitinin adını, yerini bilmiyorum, kestiremiyorum.

belirttiğim bölgelerde yaşadığınız/tecrübe ettiğiniz/bildiğiniz düzgün, yaşanılası mahalleleri/muhitleri ararken yardımcı olması açısından paylaşabilir misiniz? teşekkür ediyorum şimdiden.

 
f/p olarak değerlendirirsem salacak, harem tarafını öneririm. burdan 3 dakikada üsküdar iskelesine ve marmaraya ulaşabiliyorsun. aile mahallesi. kadıköye 10 dk.


keyif için değerlendirirsem fulya yada kadıköy derim. bunları açıklamaya gerek yok...
  • a darkness coming  (10.06.14 23:55:49) 
anadolu yakasinda acibadem der cekilirim kenara


  • exlibris  (10.06.14 23:57:58) 
acıbadem'de teyzelerim oturuyor, hem çok sakin hem de vapur ve metrobüse yakın. fulya da iyidir ayrıca.


  • baba jo  (11.06.14 00:05:44) 
ortaköy, tam bir aile ve öğrenci semti.

her türlü dükkan, banka, eczane vs var. günün her saati açık yemek yiyecek yer bulabilirsin. merkezi olduğu için ulaşımı çok kolay.

günün her saatinde dışarı çıkabilirsin, ulaşım bulabilirsin. güvenli.

tek dezavantajı yaz aylarında sahilden ulaşımın zor olması. ortaköylüler de sahil yolunu pek kullanmaz zaten.
  • mea maxima culpa  (11.06.14 01:08:18) 
Fenerbahçe, Kalamış.
Fiyat belirtmemişsin ayrıca.

  • sutlu nescafe  (11.06.14 09:06:15) 
acıbadem hırsız dolu, arkadaşımın 2.kattaki evi 2 defa soyuldu. mekan iyidir ama hırsızlar kol geziyor. ataşehir düşünebilirsin.


  • zenlaid  (11.06.14 10:40:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.