[]

Sabiha Gökçen'e gitmece

merhaba duyurunun ağır abileri,

yarın bi haftalık tatil amacıylan sabiha gökçen'e gitmece var, ancak daha önce sabiha gökçen'den hiç uçmadım. karşının taksisiyim. uçak 18.15'te kalkacak rötar yapmazsa, 45 dakika önce de malum check-in bitiyor. şimdi ben kaçta yola çıksam yetişirim bu uçağa? toplu taşıma, havataş her yol kabulumdur. sadece online check-in yapamam, parayı çatır çatır yedik.

ben 2de yola çıksam, 3te havataşa binip giderim diyorum ama erken mi olur bilemedim. yardım edin hele.

 
dış hat uçuşuysa, uçuştan 3.5 saat önceki havataş'a bin. iç hatsa 2.5 saat öncekine bin git. taksim'den binersin. erken gitsen de bir şey olmaz yahu, en kötü simit sarayı'nda oturursun, olmadı yarım saat free shop'ta takılırsın.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (10.06.14 22:19:18 ~ 22:19:48) 
keşke başlangıç noktanı da yazsaydın...


  • otopsicocugu  (10.06.14 22:25:21) 
sen yine de check-inini online yap.
koltuğu beğenmezsen orada değiştirirsin.
gecikme durumunda falan hayat kurtarır online check-in.
ulaşım için en iyi yol tabi ki taksim havataş.
13 tl.
  • olmayacakdualarinamindeyicisi  (10.06.14 23:31:58 ~ 23:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.