[]

Tatil için tavsiye

6 adet öğrenci ve haddinden fazla sap arkadaş tatile gitmeyi planlıyoruz.
Sessiz sakin bir yer olsun deriz.
Öyle "deniz-kum-güneş" manyağı değiliz ama elbette deniz de olmalı. Deniz amaç değil araç olacak.
Meşhur ve sosyetik bir yer olmasını tercih etmeyiz.
Ve en önemlisi ucuz ya da en azından uguun olsun isteriz. Pansiyon olur, bungalov olur, küçük odalı ortalama oteller olur... Yemek önemli değil kendimiz de yaparız.
Olimpos, Ayvalık, Ağva gibi fikirler var. Siz ne dersiniz?

 
kelebekler vadisi veya yanındaki kabak koyunun üstüne tanımam.2 sene önce yarım pansiyon 35 liraydı.sessiz sakin demişsiniz diye dedim orda kitabınızı hamakta okumadım,biraz kestirip uyanıp müthiş bir akşam yemeği yemenin sonra kayalıkların üstüne kurulmuş bir barda içkini yudumlamanın keyfini hiçbir yerde bulamadım bugüne kadar


  • i like dance and i like romance  (16.06.09 19:42:27) 
bari üçer üçer ayrılıp gidin.


  • emininsel  (16.06.09 19:50:47) 
İ like dance and İ Like Romance'ın dediklerine ek olarak

Kabak Vadisi candır. Reflections'ı kalmak için öneririm ancak biraz pahalı gelebilir. Çadırda kalmayın sakın, kesinlikle bungalovlarda kalın birazcık daha para verip. Et yok akşam yemeklerinde ona göre hazırlanın, ancak etin eksikliğini hissetmezsiniz. Gemile Way'de eğlenme fırastınız olabilir. Onun haricinde denize yürümek 10 dakikanızı alıyor. Kısacası güzel bir yer Kabak Vadisi.
  • türk kelekom  (16.06.09 19:58:48) 
olympos kardeşim sizin yeriniz....


  • werwee  (16.06.09 23:17:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.