[]

Kaş'ta Önerebileceğiniz Otel Var mı?

Selam,

Ne çok ucuz ne de çok lüks bir şey arıyorum. F/P oranı iyi olsun, huzurlu olsun, bir de kendine ait iskelesi/plajı/denize girme alanı (her neyse) vs. varsa süper olur.

Teşekkürler.

 
Medusa Hotel, küçük de olsa kendine ait bir denize girme, güneşlenme alanı var; deniz manzaralı odaların manzarası güzel.

www.medusahotels.com
  • schwannoma  (10.06.14 14:36:22) 
bu aralar gidicekseniz merkezde çok uygun pansiyon ve oteller var. tabi kendi plajı falan yok. bu dediğiniz türde küçükçakıl'da oteller var. arayıp fiyat alabilirsiniz önlerinde direk cafeleri ve iskeleleri var. öte yandan bungalov seviyorsanız kaş camping de iyidir. ben geçen yıl kekova otelde kalmıştım, motorsiklet kiralayıp her gün başka bir yerde denize girmiştim. kekova geçen yıl tam da bu dönem kişi başı 50 lira alıyordu. okullar kapanınca artıyor tabi. kaş otogarın karşısında limana 300 metre falan uzaklıkta bir yer. sıradan bir yer ama temiz.


  • itaatsiz zeytin  (10.06.14 14:38:15) 
Küçükçakıl'daki otellere bakabilirsiniz. Habesos Otel var, biraz eski gibidir ama uygundu geçen yıl fiyatı. Birazcık üstündebir fiyatla daha yeni bir otel de Linda/Linda Beach Otellerine bakabilirsiniz. Küçükçakıl'da rahat edersiniz. Limanağzı'nı ihmal etmeyin, orda da mutlaka denize girin. Of çok özledimm!


  • amelie poulain  (10.06.14 14:45:20) 
aradığınız yer sardunya otel. hastane yolunda, şehir merkezine çok yakın. kendine ait bahçesi ve iskelesi var. fiyatlar uygun.


  • starborn  (10.06.14 15:02:31) 
Kesinlikle Santosa Pansiyon. 2009'da kaldık. Harikaydı f/p açısından.

www.santosapansiyon.com

www.booking.com
  • dogumdansancili  (10.06.14 15:18:11) 
aradığın yer şurası:
www.booking.com

  • manuel mandalina  (10.06.14 15:45:49) 
kaş ta ortalama günlük 100 tl ye çift kişilik yarım pansiyonu hemen her zaman bulabilirsin. genel otelcilik mantığı da bu orada. her şey dahil sistemi yok. klimalı/sıcak sulu/tv li 2 ya da 1 büyük yataklı oda. süper kahvaltı veriyor herkes. haziran 20-temmuz 10. ve ağustos 20- eylül 10 arası en keyifli zamanı. geri kalanda aşırı kalabalık ve su çok sıcak.


  • ozoutlaw  (15.06.14 15:06:27) 
kesinlikle ve kesinlikle defne pansiyon. www.defnehotel.net


  • zuhican  (21.06.14 22:28:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.