[]

Kısa süren ilişkiye uzun bir yazı, okumak isteyene.

Okumak isteyenler için uyarı; uzun bir yazı olabilir, tamamen anlamsız olabilir, anlatım bozuklukları olabilir. Sonu nasıl bitecek bilmiyorum ama sanırım sadece yorum yapmanızı istiyorum.

Yakın bir arkadaşımın üniversiteden sınıftan arkadaşıyla tanıştık internet üzerinden. Sık sık ortak arkadaşımızla konuşurken birbirimizin adını duyuyorduk ve bir an öylesine esti facebooktan arkadaşlık isteği gönderdim. Amacım konuşmak değildi ama o mesaj attı ve o gün güneş doğana kadar konuştuk. Ben erkeğim ortak arakadaşımız ve o kadındı.

Ortak arkadaşımız beni uyarmıştı arkadaş kalın diye daha en baştan ve ben de bir ilişki istemiyordum şu an. O da aynı şekilde arkadaş kalmak istiyordu ve kendini tutuyordu. Ama birbirimizden hoşlandık. Gün geçtikçe daha çok. Her gün sabaha kadar konuşmalar, sesini duymak istemeler yüzünü görmek istemeler. Bu arada farklı şehirlerdeyiz. İkimizde aramızdaki şeyin farkındaydık ama uzak duruyorduk. Bu sırada arkadaş olarak 1 ay'ı devirdik.

Bir gün ortak arkadaşım sevgilisiyle beni ziyarete gelmek istedi ve bu kızı da ikna etti iş bundan sonra biraz değişti. Çünkü eğer kızla buluşma iyi giderse bir ilişkimiz olabileceğini konuşmaya başladık. Bir kaç gün geçti, gelecekleri gün yaklaşıyordu ama ortak arkadaşımız yolda yürürken bileğini burktu ve bir hafta yürüyemezlik ihtarı aldı. Tam da gelmelerine 2 gün kala. İş iptal oldu, beni çağırdılar çok emrivaki şekilde olmaz dedim. Kızla tartıştık, sinirlendik gece telefonda konuşurken sevgili olduk.

Güzel başladı, birbirimizi tanımaya başladık. 16 Mayısta başladı, iyiydi aramız. Onun için normalde yapmayacağım şeyler yaptım, o da kendini bana açtı. Ancak sık sık dengesiz olduğundan bahsediyor ve korkuyordu. O an seviyor olsa da işleri batıracağından korkuyordu çünkü hep öyle yapmıştı. Bir anda bütün aşkı uçuyordu. Ben öyle olmayacağını bu sefer farklı olacağını söyledim belki onu inandırmak için bilmiyorum.

4 Haziran sanırım hatırlamıyorum, final gerginlikleri, aile sıkıntıları derken bu pek iyi değildi soğuk davranıyordu ve o gün onu rahat bırakmamı düzeleceğini söyledi. Bir süre rahat bıraktım gün sonunda biraz tartıştık gibi bu da “tamam iyiyim döndüm sana” dedi, aslında iyi olmadığını ama daha fazla bekletemeyeceğini düşünmüş kendini zorlamış aslında sonradan öğrendim. Neyse bu denese de gerildik o gün ve sonradan “Ne hissettiğimi ne istediğimi bilmiyorum” dedi. Yapacağım bir şey yoktu “iyi geceler” deyip kapattım telefonları ve bana ulaşacağı bütün alanları.

O özürler dileyen mesajlar atmış, ağlamış. Defalarca aramış bana ulaşmak için ancak ben gece 3te uyanıp telefonu açınca aramalarından biri sonuca erdi. Kızgındı ağlamamak için tutuyordu biraz kendini. Sevdiğini beni kaybetmek istemediğini söyledi. Bu arada ben iyi çocuktum, ona değer verip koşulsuz seven aptal sevgili, onu mutlu eden iyi hissettiren ve o an için benim gibi onu seven başka birini bulamayacağını düşündüren biri. Yani bu yüzden beni kaybetmek istemiyor olabilir.

Neyse o günden sonra yine de eskisi gibi olmadı, o aşk yoktu. Soğumuştuk biraz, arkadaş gibiydik ben ona doğum gününde yanına geleceğimi söyledim ki bu da 9 Haziran. O güne kadar idare etmeye çalıştık yani düne kadar. Burayı biraz açmak gerek, ikimizde o günün önemli olduğunu biliyorduk. Ben onu bırakmak istemiyordum normalde insanların uzatmadan tamam deyip hayatından çıktığını söyledi ama ben bunu yapmadım. Onun için uğraştım geçici olacak düzelecek diye. Veya düzelteceğim diye.

Kalktım gittim yanına, sarılarak karşıladı, biraz yürüdük koluma girdi, parkta oturduk, yine yürüdük. Başka parkta oturduk, öpüştük hediyelerini verdim, sarıldık. Huzurluyum dedi, ne güzel dedi, taksiyle benim geri dönmem için gara giderken keşke evimiz olsaydı şimdi. Gara değil eve gider yatar film izler, dinlenirdik dedi.

Ben her şey iyi güzel sandım. Bu ana çok şey bağlamıştık çünkü beni görüp ne hissedeceğini bilmek istiyordu, sordum ona korktuğumuz olmadı dedi, iyiyiz dedi. Sevindim. Sonra dönüş zamanım geldi sarılıp vedalaştık. 4 saat yolum vardı o da arkadaşlarıyla buluşacaktı doğum günü kutlaması için. Beni boş ver eğlen arkadaşlarınla dedim. 3 saat kadar sonra yurduna döndü. Bira almış yurda içti, kafası biraz güzel oldu. Uyuttum ben bunu telefonda konuşarak.

Sabah oldu yani bu sabah. İsmimi söyledi sadece mesajla. Ne oldu dedim uyanınca, nasılsın napıyorsundan sonra. “Olmuyor” dedi “Bir şey hissetmiyorum”. “Dün iyiydi hani?” dedim, “Tam olarak değildi yalan söyledim. Seni özlemem gerekiyordu özlemedim”. Olabilir henüz çok az süredir beraberdik, hislerini öğrenmeye çalıştım, tamam bu kadar kısa sürede sevmek zaten zor olabilir gerçi başta sevip sonra sevmemek garip olsa da. Neyse en azından benden hoşlanıp hoşlanmadığını sordum hoşlanmıyorum dedi. Bundan sonra diyecek bir şeyim kalmamıştı. Halbuki doğum gününde o kadar öpüşüp sarılmalar mutluydu, arzuluydu. Sabah birden böyle. Neyse, “kendine iyi bak” dedi “sen de” dedim bitti. Biraz boşluktayım. Hayatımda pek fazla şey yok, aşkı seviyorum ama. İyi de biriyim. İlginç yani. İçimi dökmek istedim sanırım okuyanlara teşekkürler, hayatınız aşk ve mutluluk dolu olsun.

 
Herşey yolunda, merak etme.
Özeti şu: sen iyisin ve iyi kalblisin. bu kız dengesiz. çünkü bi kız, yakın bi kız arkadaşının ciğerini bilir. ortak arkadaşınız sana demiş işte, arkadaş kalın diye. sen de dinlememişsin onu ve bedelini ödemişsin.
sana bi takım güzel duygular yaşattı. sonra üzdü. araba ilerliyor. o şimdi, dikiz aynanda giderek küçülen bir nesne olarak kalsın. daha fazla kurcalama, sürekli dikiz aynasına bakarak araba kullanma. önüne bak.
  • compadrito  (10.06.14 12:46:25 ~ 12:46:34) 
Kiz bir onceki sevgilisinden yeni falan ayrilmis da akli hala onda olabilir mi?

Dengesizin teki ya ama. Iradeli ol unut. Senin sevgini hak etmiyor.
  • Idonthaveausername  (10.06.14 12:48:04) 
Kız bir önceki sevgilisinden yeni ayrılmadı ancak tanıştığımız zamanda uzun süredir hoşlandığı, stalkerlık yaptığı hatta konuşup buluşmaya çalıştığı biri vardı ancak adam bunu devamlı geri çevirdi. Neyse o adamı bıraktığını düşünüyorum ama o reddedildiği için takmıştı biraz. Bir daha da yüzüne bakmadı onun, bu konuda inanıyorum ona karşı artık bir şey hissetmediğine.


  • mindwars  (10.06.14 12:50:38 ~ 12:50:56) 
Bir sey soracagim, ona gore cevap verirsen. Bunu yadirgamak, yargilamak amaciyla sormuyorum. Aranizda bir seyler olmadan once gorusmediniz degil mi?


  • burasi ne garip bir yer  (10.06.14 12:52:59) 
Ben olsam bir buluşma ayarlayıp "senin amına koyarım! oyuncak mı lan benim hayatım it!" der tokatı yapıştırırdım. sonra giderken "bir daha da karşıma çıkma" der işime bakardım.

sen oyuncak olmuşsun oyuncak. git dese gider kal dese kalırsın guk dese ekmek gak dese su verirsin.

çok sinirlendim amk!...
  • juvee  (10.06.14 12:54:28) 
Cevabini beklemeden oyle oldugunu dusunerek yazdim. Kizla gorusmeden once iliskinize bir ad koyarak basta yanlis bir sey yapmissiniz zaten. Burda her iki taraf icin de iliski icin de bir risk oldugunu biliyorsun. Bir insan sana kendini anlattiktan sonra onu soylediklerinde etkilemek cok kolay. O sozleri soyleyen adama ya da kadina kafamizda en cok hosumuza gidecek hareketleri, mimikleri ve tavirlari ekliyoruz ama normalde o kisi oyle olmak zorunda degil. Artik gunumuz internet ortaminda gun icinde 100 kisiyle bile tanisabilirsin ya da 50 kisiyle arkadas olabilirsin. Ama yan yana bulundugunuzda ayni seyleri dusunmek/farketmek, ayni seylere gulmek, ayni yerlere bakmak cok onemli.

Birkac yil once sizinkine benzer sekilde biriyle tanisip cok iyi anlasabilecegimizi, beraber cok mutlu olup eglenebilecegimizi dusundum ama oyle olmadi. Birkac hafta once de bir garda bes dakika goz goze gelip sohbet ettigim kadinla onunla gecirdigim aylarda oldugundan daha fazla iyi hissettim cunku insani yaniltabilecek bir sey yoktu. Karsilikli canli kanli duruyorduk.

Dedigim gibi yaniltici olabiliyor bazi seyler. Karsilikliyken de olabiliyor. Uzuleceksin elbette. Sabaha kadar konusmalarinizi ozleyeceksin ama unutma ki senin de onun yaninda kendini iyi hissetmeme ihtimalin vardi. Ne yazik ki bu durumda yapilacak cok bir sey yok.
  • burasi ne garip bir yer  (10.06.14 12:54:31) 
@burası ne garip bir yer, hayır görüşmemiştik. Dediğim gibi aslında bir isim koymak için onun gelmesini bekliyorduk yanıma ancak gelemeyeceği belli olunca ve biz de artık içimizi dökmüştük hoşlandığımızdan o gece beraber olmak istediğimize karar verdik. Sevgili olduk. Geçen gün de buluştuk işte.


  • mindwars  (10.06.14 12:55:35) 
üşenmedim, okudum. sen güzel bir adamsın. kendini harcama dengesiz birisi için. kendini yıprattığına değmez.

birkaç gün içinde arayıp sormaya başlar ayrıca. iradeli olman lazım.
  • dzingis  (10.06.14 14:03:19) 
aynen hepsini okudum, kıyamam sana, sende birşey yok, kızın sorunları var. birlikte aşabilirsiniz de ama bunu kızın da içtenlikle istemesi lazım. yoksa tek uğraşan sen olursun, ki burada da öyle olmuş biraz. çok pişman olacağını düşünüyorum o kızın ama sen sağlam dur, bence bulaşma hiç.


  • kerbeee  (10.06.14 15:18:29) 
benzer bir olay yaşamıştım daha büyük hasarlı. iyi kurtarmışsın. böyle ruh hastası ve dengesiz tipler oluyor. mümkün olduğunca uzak durmak lazım. adamı yer bitirirler ve kendileri aynen devam eder hayatına. yani kısacası sevgisi falan batsın böyle tiplerin. kısa sürede hayat boyu işini görecek bir ders almışsın en iyi yanı o. 1000 kişi her gün söylese böyle iyi anlamazdın. geçmiş olsun.


  • darkest hour  (10.06.14 16:49:04) 
Okuduğunuz için ve destekleriniz için teşekkürler. Lanet olsun geri dönmeye kalkarsa da karşı koyacak kadar iradem yok şuan. Çünkü kötü bir his beslemiyorum ama böyle yapacağını da sanmıyorum, dengesiz olsa da iyi biri daha fazla üstüne gitmez böyle olacağını bilerek.


  • mindwars  (10.06.14 21:32:21) 
cevap çok açık; (bkz: ikizler burcu kadını)

ikizler burcu kadınının ağına düşüp kendini heder eden ilk kişi değilsin. ama kasıtlı yapmıyor bunu. o öyle yaşıyor zaten. sana uymayabilir, hatta çok üzülebilirsin.

nacizane önerim arkadaş kal.
  • seksen9  (11.06.14 00:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.