[]

napsam ya la ben ?

merhabalar gece gece düşüncelere daldım yine.
ben 93 doğumlu (21 yaşında) odtü hazırlık öğrencisiyim.bu sene kalıcam gibi ve repeat olcam gibi.
bölümüm işletme.
işletmeyi çok severek okuyacağıma inanıyorum ama şu yaşı çok kafama taktım ve aklımda hep olan uçak hostlugu işine mi yönelsem ?
çok mu saçma olur napmalıyım sizce

 
uçak hostluğu işine yönel kardeşim. kesinlikle hemde. açıktan da işletme bitirirsin oh kafan rahat


  • troll degil  (10.06.14 02:08:26) 
sevdiğin işi yapacaksın uçarı kaçarı yok


  • zlatanibrahimovic11  (10.06.14 02:08:39) 
86 ve 83 doğumlu insanlarla birlikte okudum ben. işletme bölümüm.

yaş sıkıntı değil yani bence.
  • i was me but now he s gone  (10.06.14 02:15:06) 
bölümü bitirdikten sonra başvur thy'ye. şimdi başvurup girsen 15 yılda alacağın terfiyi ve hayatın boyunca kazanamayacağın prestiji 4 senede kazanır, oradan gidersin. hem sevdiğin işi yapmış olursun hem de eline geçebilecek diğer fırsatları da değerlendirme şansın olur.


  • m murphy  (10.06.14 02:20:32) 
20 yaşında bilkent işletme 2. sınıfa geçtim pis koymuşum kanki :p

şaka maka 21 yaş hiç geç değil hacı emin ol. siktir et bu seneyi repeat olsan da her şeyi bi kenara bırak sıfırdan başla seneye adam gibi kafa yorarsan ingilizceye hiç sıkıntı olmaz geçersin sonra da 4 senede bölümü bitirdin mi al sana 25-26 yaşında mis gibi mezuniyet. ayrıca bölümü rahatlıkla 3.5 seneye falan bile bitirebilirsin o kadar çok dert ediyorsan yaşı.
  • fuerteventura  (10.06.14 02:49:02) 
severek okuyacaksan birakma okulu bitir. hayatin boyunca hostluk yapmak istedigine yuzde yuz emin misin? eminsen de degisebilir cok kolaylikla. hostluk yapacak olsan bile diplomayi eline al.


  • babamasoliimbananickaldirsin  (10.06.14 02:55:14) 
hostluk yapmak için odtü işletmeyi bırakmak??? 21 yaş hiçbir şey değil, bence okulunu oku sonra hostluk yapmak istersen yaparsın.


  • kalimotxo  (10.06.14 08:59:19) 
okumanin yasi mi olurmus? okulun guzel, sacmalama. kimse mezuniyetin neden bu kadar gec demez. dese bile maddi durumdu ivirdi zivirdi kivirirsin. odtu mezununun, tecrubesiz 30 olmadiktan sonra yasina bakan isvereni az gordum. hostlugu bilmem de hosteslik yapan eski kiz arkadasim var su an artik kabin amiri yas 34. 40tan sonra ne is yapacagi mechul.


  • dummy decoy  (10.06.14 10:05:50) 
ya o hostların hosteslerin çektiği işkence çekilir gibi değil bence. ne kadar para bulmuş kıro varsa uğraşıyosun, yeri geliyo sanatçı kaprisi çekiyorsun, çoluk çocuk bilmemne amaan. otur oku işletmeni hacı boşver.


  • shiranai  (10.06.14 10:24:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.