[]

Kiracılık Hakkında Hukuki Bir Soru

Merhabalar,

Bizim 3 kişi olarak hepimizin imzasını içeren bir kira kontratımız var. Sözleşme gereğince sözleşme bitmeden 1 ay önceden çıkacağımızı haber vermek zorundayız. Ancak aramın da pek iyi olmadığı 2 uyuz arkadaşım tembellik edip emlakçıya gitmeye üşeniyor. Bildiğiniz gibi 2 imza (çoğunluk imza) sahibi kişiler bunu gidip yazılı olarak haber vermeli. Emlakçımız ve ev sahibimiz puşt yani anlayış gibi bir mevzu olamıyor. Sonuç olarak:

Bu iki tembel gerizekalı yüzünden 1 ay fazladan kira ödemeye niyetli değilim. Tek başıma yazılı bir şey bıraksam emlakçıya, sözleşmeden çıkmış olur muyum? Sonuçta sözleşmeye yapışacak değil ya bunlar yüzünden bana. Bırakalım o dangozlar gitsin yalvarsın di mi?

Acil yardımlarınızı bekler, saygılarımı sunarım.

 
noterden halloluyorsa daha iyi olabilir, sözleşmeden çıkmak istediğine dair. ev sahibine de verirsin, ben çıkıyorum sözleşmeden diye. oluyor mu acab böyle öğrenmek lazım.


  • kerbeee  (10.06.14 01:48:45) 
@kerbeee noter iyi fikir. teşekkür ederim. onu araştırmaya başlayayım.


  • tuzumkuru  (10.06.14 02:00:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.