[]

Tartışma Başlatıcı Sorunun Silinmesi Sorusu(Matruşka İhlal)?

tartışma başlatıcı" gerekçsiyle sorunun silinmesi ne demektir? yeni mi çıktı bu salakça silme gerekçesi?
siz ne düşünüyorsunuz(seviyeli bir şekilde, tartışmadan cevaplayın lütfen, kimse yanındaki arkadaşına laf atmasın )

soru bu;

Başlık: Türk Bayrağı İndirilme Mevzuu Nedir?

Duyuru: sınava çalıştığım için pek bakmak istemiyorum. az önce bakkalden gelirken kulağıma çalındı merak ettim. şimdi haber falan bakarsam, ayrı ayrı kaynak peşinde koşacağım, vakit kaybı olacak.

kısaca nedir bu olay? kim/kimler, nerede, nasıl yaptı? siz ne düşünüyorsunuz?

teşekkürler, tikler gelir geç olmadan.


gelen mesaj;

"Türk Bayrağı İndirilme Mevzuu Nedir?" başlıklı duyurunuz "deckard" tarafından aşağıda belirtilen gerekçe ile silinmiş.

Gerekçe: Tartışma başlatıcı içerik.
Moderatör Notu: [yok]

Bir hata olduğunu düşünuyorsanız kendisine mesaj göndererek durumu bildiriniz, bu mesaja cevap yazmayınız.

 
duyuru/cevap yanındaki bayrakla moderasyonu uyar düğmesine basınca orada seçeneklerden biri tartışma başlatıcı içerik. tabi sınırları modlar çiziyor. ben çok provokatif olmadığı sürece kullanmıyorum mesela bahsettiğiniz duyuru yanlış gelmiyor bana.


  • acccra  (10.06.14 00:10:36 ~ 00:13:42) 
Ben de merak.ettim gelecek yorumlari.


  • aeroflot  (10.06.14 00:17:01) 
tartışma başlatıcı içerik diye bir silinme nedeni var da bu bence gereksiz ve saçma olmuş...
ne yani insanlar güncel olaylar hakkında bişeyler soramayacaklar mı?

  • killerbee  (10.06.14 00:30:44) 
yani aslında saçma da değil kural. senin duyurun bilgilendirme amaçlı mesela ama şunu sormuştum geçen www.eksiduyuru.com
adam suriye'ye gitmesi uzun sürdüğünden olabilir yazmış. bu bildiğin malca ve gereksiz yere cevap vermeyip tartışma başlatma işte. moderasyonu uyar butonunu kullandım artık modlar mı kendisi mi sildi bilemiyorum.

  • acccra  (10.06.14 00:43:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.