[]

ölüm acısı

Erkek arkadasim şok bir ölümle annesini kaybetti. 1 haftadir onunlayim ama mahvolmuş durumda. Kardeşleri de öyle. Onu o kadar çok seviyorum ki... Ona nazil destek olabilirim daha fazla? Ne olur bana fikir verin depresyona girmesinden kendine zarar vermesinden korkuyorum. Annesine aşık biriydi resmen. Bende mahvolmuş durumdayim ama su an en son yapacagim kendimi düşünmek... Birazcik da olsa bir şeyler söyleyin çok ihtiyacim var.




 
Zamandan baska hicbirseyin yapacagi birsey bence. Suan birsey yapamazsin, yaninda olursun ama acisini geciremezsin. Insan zamanla kabulleniyor, o yuzden sabret.


  • delifaruk  (09.06.14 21:16:17) 
başınız sağolsun. dünyanın en zor şeyi bu olmalı, annemi kaybetsem çıldırırım gibi geliyor bana. hani bir yas süresi oluyor ya, insanların daha sonra normal psikolojide olabilmesi için bu yas süresini yaşaması gerekiyormuş. ağlayacak, sıkıntı yaşayacak. bunları yaşaması gerekiyor. ama mutlaka psikoloğa gitmesi lazım.


  • rock n roll  (09.06.14 21:17:23) 
oncelikle basiniz sagolsun. yapabileceginiz birsey yok bence. cok fazla ustune dusmeyin. yalniz kalmaya da ihtiyaclari oluyor. nasil desarj olmak istiyorsa birakin oyle olsun. aglasin, bagirsin, kapi-cam indirsin. icine atmasin ama.


  • crucio  (09.06.14 21:24:58) 
psikologa da gitse, yasını yaşaması gerektiğini söyleyecek, çünkü gerçekten bundan doğal bir şey yok... sadece destek olmaya, yanında olmaya devam edin ama yalnız kalmak istediğinde de saygı duyun... başınız sağolsun.


  • vejeteryanvampir  (09.06.14 21:43:31) 
''ağlama artık'' demeyin.
''ağlama'' demeyin
''seni böyle gördükçe çok üzülüyorum'' demeyin
yanında oturun, beni yalnız bırak derse, uzaklaşın, yalnız bırakın.
ağlarken saçını okşayın
en az 1 sene münakaşa etmeyin, ortamı germeyin, alttan alın, anlayışlı olun.
kabristana ziyarete gitmenize itirazı yoksa, beraber gidin.
mezarın başında oturup ağlasın, ağlayabiliyosanız, siz de ağlayın.
bişey yedirmek için zorlamayın. ''hadi ama, ye bunu bak, sonra güçsüz düşer, hasta olursun'' filan gibi anlamsız laflar etmeyin.
bişey yaptırmak için zorlamayın.
  • compadrito  (10.06.14 03:50:06 ~ 04:05:54) 
Aktif bir şey yapılmaz herhalde bu durumda. Yanında ol yeter. Bırak acısını yaşasın. Düzelteceğim diye üzerine gitme.


  • arnold schwarzeneger  (10.06.14 08:56:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.