[]

en kaliteli marka hangisi ?(kişişel bakım)

markalar phillips, panasonic, braun, remington

almak istediğim ürün ise vücut kılı için. aslında bende bodygroom vardı ama şuan o noktalı folyo var ya o patates oldu. makineyi 1 yıldır kullanıyorum. aynı zamanda motor gücü korkunç düştü aletin. o yüzden phillipsi eledim. remington şuan aklıma yatanı çünkü abimin 5 yıllık makinesi bana mısın demedi hemde hemen hemen her gün kullanmasına rağmen. panasonic veya braun hakkında bir fikrim yok sizce hangi markayı tercih edeyim ?


 
braun. bu işin piridir. ama panasonicte babadır.


  • anonymice  (09.06.14 21:15:10) 
philips'i elediğini söylemene rağmen en yine de philips bodygroom diyorum. braun için türkçe çok fazla bilgi bulamadığım için ingilizce çok baktım herkes şikayetçi cruzer 6'nın body olanı için. herkes bodygroom öneriyor ben de çok memnunum. belki yeni modleinde senin yaşadığın sıkıntılar yoktur yani en azından ben hiç sıkıntı yaşamadım


  • ack3000  (09.06.14 21:16:38) 
@ack3000 aslında phillips bana göre de iyi marka bana göre modellerinin motor gücü diğer markalara göre daha düşük. makineyi geçen yıl almıştım bana göre çok sık kullanıma dayanamadı makine yoksa o kısmın yırtılması için başka bir mantıklı yöntem yok.


  • lathspell  (09.06.14 21:21:42) 
Braundan kolay kolay sikinti yasamazsin. Braunun tum urunleri iyidir.


  • delifaruk  (09.06.14 21:28:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.