[]

traş makinası falan

selamlar
bayağı bir araştırdım ama bir de tecrübeye danışayım dedim. yakında bir traş makinası ve elektrikli diş fırçası alıcam, hangilerini tercih edeyim? bi ara philishave coolskin vardı modelini hatırlamıyorum,o güzeldi ona benzer bir traş makinası olabilir.
diş fırçası da philips vardı, bayağı da memnunum fakat pil bir süre sonra sıçtı, değiştirmeye çalışırken de pilin yapıştığını ve çıkartınca aleti bozduğumu farkettim.
tavsiyelerinizi bekliyorum.

 
tıraş için philips kullandım bir süre. gayet memnundum.


  • sen git ben geliyorum  (16.06.09 15:00:20) 
elektrikli fırcalar pek basarılı degil.


  • bryan fury  (16.06.09 15:02:00) 
(git: #78427)

sanırım aramaya inanmak gerekiyor :)) ben de dün öğrendim aramaya inanmak gerektiğini :D
  • caylakkiz  (16.06.09 15:06:25 ~ 15:06:55) 
coolskin kullanıyorum, çok memnunum yanlız alacaksanız, hem şarjlı(hala elektrikli kaldıysa tabi) hem de ıslak olarak kullanabileceğiniz makine alın..


  • copy paste  (16.06.09 15:07:23) 
diş fırçası olarak kesinlikle migrosta satılan görece ucuz (10 lira civarı sanırım) colgate vb. fırçalardan uzak dur. başta ucuz olsalar bile pil masrafını geçtim ben 3-4 ayda pil yatağı pislikle, pasla kullanılmaz hale gelen 2 tanesini doğrudan çöpe attım. oral-b ve braun'un ortaklaşa ürettiği vitality gayet güzel 1 senedir falan gayet sorunsuz kullanıyorum. farklı fırça kısımları takabiliyorsun ve suya, paslanmaya, pisliğe karşı dayanıklı bir yapısı var. ŞArjlı olduğu için pil bitti, içinde aktı derdi yok ayrıca pilinin ömrü de 1 seneyi geçmesine rağmen 4-5 fırçalama yapacak kadar gidiyor.

traş makinası olarak philips cool skin kullanıyorum. ben 200 lira altına almıştım ama çok da matah bir özelliği yok diğer philipslerden. ıslak kuru olması ve kayganlaştırıcı fena değil ama ıslak kuru herhangi bir traş makinası da traş köpüğüyle aynı sonucu verir. birde kesilen sakalı topladığı bir haznesi yok buna da dikkat et. dairesel hareketlerle traşa alıştıktan sonra başarılı bir cihaz fakat yine de jiletle ufak rötuşlar gerekiyor. favori düzeltme aleti çok önemli bu arada. alırken bu özelliğinin olmasına dikkat etmeni öneririm.
  • ding dong bizim kasap moo moo inekler 2  (16.06.09 15:12:57) 
philips veya braun alin, yedek parcasini rahat bulabileceginiz icin daha uzun omurlu olur.


  • orqan  (16.06.09 15:21:25) 
tras makinesi de ne ya, gillette ne gune duruyo?
erkek dedigin bazi durumlarda conservative olmali :)

  • rusdemezale  (16.06.09 15:49:37) 
braun cruzer 4 var erkek arkadaşımda. çok araştırmıştı almadan önce. philips'in ıslak modelinin kremsiz kullanıldığında çok tahriş ettiğini okumuştu. (babamda da ondan var sürekli ayna karşısında krem sürünüyor)ama braun'u aldıktan sonra sarj süresinin de çok iyi olduğunu farketti. internetten de kıyaslayabilirsin. ayrıca braun cruzer 4'e bütünleşik olarak gelen düzeltme aparatlarının hiç biri aynı fiyat sınıfındaki philips'lerde yok diyor. hatta kendisi yalnızca düzeltme aparatlarıyla traş olmaya başladı. favori düzeltmeler de benim için çok eğlenceli oluyor :)

diş fırçasında da oral-b öneririz. pilli ama. normal kalem pil gayet sorunsuz idare ediyor.
  • yellow brick road  (16.06.09 16:14:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.