[]

mersin'de ne yapmalı ?

ilk gelişim. mezitli gazi m.k.paşa bulvarı civarındayım. sanırım marinaya yakınım. 1 ay buralardayım iş dolayısıyla.
ne yapmalı ? nerede yemek yemeli ?
rock/blues çalan bar veya cafe tarzı mekanlar var mı ?
mersinliler ve kendini mersin'li hissedenler bir el atarsa berhudar olurum.

 
Tantuni yiyeceksin nerede su an en iyi bilmiyorum. Ciger yiyin cigerci hakanda, sato kebap salonuna gidip sato yiyeceksiniz, ak kafe de atom iceceksiniz, kerebic yiyeceksiniz oguzda, cezerye ve kunefe de yiyin madem onlari sorun yerlilere en iyi nerede


  • babamasoliimbananickaldirsin  (09.06.14 19:35:17) 
fanatik mersinliyim. ancak diyecek bişey bulamadım şaştım kaldım kendimden utandım.
bardır cafedir bu işlerden pek anlamam yine de bişeyler söyleyeyim içimde kalmasın;
marinada her türlü zevke hitap edecek mekan var ancak özel olarak bir yer öneremeyeceğim. hafta sonu şöyle narlıkuyu taraflarına balık yemeye gidebilirsin rakı-balık seviyorsan ideal oralar. araba varsa bir pazar günü yaylalara doğru çık. mangaldır, efendim sucuktur yelle gitsin. yaylalarımız çok güzeldir, daha bozulmadılar. oralardaki kasaplar genelde birinci sınıf et satarlar.
tantuni ye atom iç filan demiyorum tabii onları zaten biliyorsundur. pozcuda kushimoto sokak var oraya uğra orda hepsi mevcut.
  • oriolus oriolus  (09.06.14 19:45:26 ~ 19:47:40) 
gmk bulvarı'nın neresindesin? bar konusu dışında fikir verebilirim. mezitli küçük bir yer değildir ama pozcu, mezitli'ye göre daha hareketlidir. özel aracınız varsa, pozcu'da takılabilirsin. mezitli'de viranşehir sahilinde de barlar falan var.


  • biz siz onlar bensiz daha mutlular  (09.06.14 20:15:28) 
tantuniyi memoş'ta, kerebiçi ve cezeryeyi oğuzda yiyin. marinada pek çok cafe/bar var, zevkinize göre seçin. hayal kahvesi de var örneğin.
deniz kenarlarında pek çok çay bahçesi ve kafe de var, denize karşı epey keyifli oluyor.
bununla birlikte tren ile tarsus 30 dakika, adana 45-50 dk. muhakkak bu iki şehri de gezin, görün. tarsusun şelalesine gidin mesela. adanada adnan menderesi (baraj civarı) dolaşın.
başka bir haftasonu erdemliye ya da silifkeye doğru gidin, denize girin. narlıkuyuda balık yiyin.
bici bici tatmadan da dönmeyin.
  • vejeteryanvampir  (09.06.14 20:18:55 ~ 20:20:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.