[]

İki katlı ev - Ses sistemi

Merhabalar,

bir arkadaşımla yaklaşık 130 m2 2 katlı bir eve çıkmak üzereyiz. Bir projektör ve ses sistemi alalım diyoruz, projektör için öneriler çok ta, evin üstüne de ses verebileceğimiz (örneğin iki hoparlörü üste yerleştirmek istiyoruz) bir sistem arayışına girdim. Wireless hoparlörler makinası aşşağı katta olsa bir kat yukarıda çekmeme gibi sorunlar yaşar mı? Ya da hangi ürünler buna uygundur, nereleri aramamız gerekmektedir.

Bütçe ses sistemi için max :600-700 tl, o paraya bu işi çözemezsin biraderim demeyin, bildiğiniz ürünleri yine paylaşın.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

 
120 m2 2 katlı bir evde oturuyorum. modem aşağıda. üst katta 3 oda bir de banyo var. 2 odada çekmiyor. diğer odada ve banyoda çekiyor. merdivene yansıtıcı konularak sinyal gücü arttırılabilir. biz evde bebek olduğu için koymadık. malum, radyasyon.

(wifi için anlattım, belki fikir verir diye)
  • ezeriko  (09.06.14 16:53:03 ~ 16:55:15) 
@ezeriko wireless'lar derken wireless modemler değil, wireless ses sistemleri çeker mi diye sormak istemiştim. teşekkürler yine de :)


  • alihoca  (09.06.14 16:55:09) 
sinyal aynı olduğu sürece modem ile hoparlör arasında bir fark olmaz. mesele kullandığı teknoloji, kalkip bluetooth hoparlör ile karşılaştırılamaz tabiki.

ancak ben kablosuzu önermem. kablo çekin efenim.
  • uu1  (09.06.14 16:58:08) 
Ev ahsap ise, duvarlar tugla/beton degil de alci plak ise wireless cok daha rahat calisir. yoksa arada iki tane tugla duvar oldu mu, 10-15 metreden wirelessi gecirmek bile sorun.


  • fortisvita  (09.06.14 17:08:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.